AOC 21.5 G2260VWQ6 Ölü Pixel'den iade alınır mı?

montana255

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Vatan Bilgisayarın internet mağazasından aldığım monitörde 1 adet ölü pixel çıktı. Değiştirirler mi veya iade alırlar mı?

Almaları lazım, bende dün Vatan Bilgisayardan aynı monitörü aldım mağazaya gidip, ölü pixel çıkarsa getiririm dedim sorun yok dediler ama 3 günü geçmemesi kaydıyla, tamam dedim geldim akşam yaptım testi sorun çıkmadı. Bence gönder.

Kutudaki her şeyi eksiksiz götürürsen alırlar, tabi normalde 30 gün olması lazım ama kaç gün olduğu onların sitesinde yazıyordur. Geçen biri ışık sızması var diye götürmüş, köpükleri eksik diye almamışlar.

Çok sağolun arkadaşlar götürüyorum bu gün.

İnternet mağazasından aldığım için cayma şeklinde değiştirdiler konu çözüldü.

Bende aynı monitörü internet sitesinden aldım Vatan'ın dün elime ulaştı hemen ölü piksel testi yaptım. Sağ üst köşede 1 tane kırmızı renkte çıktı. İade etsem mi bende aceba? İade süreci nasıl işliyor?
@montana255

14gün cayma sürem var ama gelen gideni aratır diye korkuyorum biraz. Ayrıca internetten aldım ya oturduğum yerde ki Vatan mağazasına götürsem nasıl olur?
@KABAMSI

14gün cayma sürem var ama gelen gideni aratır diye korkuyorum biraz. Ayrıca internetten aldım ya oturduğum yerde ki Vatan mağazasına götürsem nasıl olur?
@KABAMSI
En yakın Vatan Mağazasına götür. Durumu anlat değişim yapıcaklar. Ben de aldım. Eve getirdim test yaptım. Akşam geri götürüp değişim yaptırdım. 3. Açtırdığım kutu sağlam çıktı.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı