AOC 2270SWN alınır mı?

Bütçe
700 TL
TN panel alınmaz.

Bunu öneririm.

TN panel alınmaz diye bir şey yok, 1ms yerine 0.5 ms isterse TN alması gerek. Ben de IPS kullanıyorum ama öyle düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca IPS panellerde meydana gelme ihtimali yüksek olan ışık sızması TN'de gelmiyor genelde.

TN panel alınmaz diye bir şey yok, 1ms yerine 0.5 ms isterse TN alması gerek. Ben de IPS kullanıyorum ama öyle düşündüğünüz gibi değil. Ayrıca IPS panellerde meydana gelme ihtimali yüksek olan ışık sızması TN'de gelmiyor genelde.
Ben de TN panelden IPS'e geçtim. VA da kullandım arada 2 hafta. En iyisi IPS, TN iğrenç. Ayrıca attığım model daha iyi kesinlikle.

VA panel bu arada Philips V221.

Ben de TN panelden IPS'e geçtim. VA'da kullandım arada 2 hafta. En iyisi IPS, TN iğrenç. Ayrıca attığım model daha iyi kesinlikle.

VA panel bu arada Philips V221.

Zaten daha iyi attığın, benim bahsettiğim şey her ürünün bir alıcısı var, ben onu o monitör üzerinde söylemiyorum TN paneller bazı kullanıcılar için daha iyi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı