AOC 23.6" E2470SWH vs Viewsonic VX2457-MHD

72 Hz o model. Menüden 72 Hz'ye alıp kullanıyorsunuz.

Philips 246E9QDSB/01 23.8" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS Fiyatı

Bu model, görüntü kalitesi olarak attığınız iki modele tur bindirir. RPG oyunlarının vazgeçilmezi. FPS oyunları için daha orta yollu olarak attığım Samsung iyidir. Curved sevmiyorsunuz madem Viewsonic alın ne diyeyim. Başka alternatif yok doğru düzgün. Diğer alternatifler aynı şeyin laciverti.

Ms olayı diğer kriterlerden daha az önemli. Siz bilirsiniz.

72 Hz o model. Menüden 72 Hz'ye alıp kullanıyorsunuz.

Philips 246E9QDSB/01 23.8" 5ms (Analog+DVI+HDMI) Full HD IPS Fiyatı

Bu model, görüntü kalitesi olarak attığınız iki modele tur bindirir. RPG oyunlarının vazgeçilmezi. FPS oyunları için daha orta yollu olarak attığım Samsung iyidir. Curved sevmiyorsunuz madem Viewsonic alın ne diyeyim. Başka alternatif yok doğru düzgün. Diğer alternatifler aynı şeyin laciverti.

Ms olayı diğer kriterlerden daha az önemli. Siz bilirsiniz.
Yardımın için sağol. Şimdi Viewsonic ile Philips ile beynimde yaklaşık bir uyku süresi kadar yolculuğa çıkacağım. Artık neye karar veririm bilmiyorum.
Bu arada RPG'den kastım RimWorld, Cities Skylines , Stardew Valley, Enter The Gungeon oyunlarını oynuyorum genelde. Arada Lol, nadiren CS:GO.

Rica ederim. Genelde oynadığınız oyun türü RPG ve türeviyse almanız gereken model Philips.

Ben şahsi olarak, 75 Hz yenileme hızını panel kalitesine tercih etmiyorum. 144 Hz olsaydı tamam derdim. Çünkü 75 Hz kullandım, tamam biraz fark var ama panel kalitesinden vazgeçecek kadar yok.

Rica ederim. Genelde oynadığınız oyun türü RPG ve türeviyse almanız gereken model Philips.

Ben şahsi olarak, 75 Hz yenileme hızını panel kalitesine tercih etmiyorum. 144 Hz olsaydı tamam derdim. Çünkü 75 Hz kullandım, tamam biraz fark var ama panel kalitesinden vazgeçecek kadar yok.
Aklıma yattı bu fikir. Ancak bu Philips 246E9QDS monitörümüzü ne Vatan'da, ne Sinerji'de, ne de İnventus'da görebildim. Mükemmel olmayan bilgisayar toplama yeteneğim yüzünden parçaları toplu almam gerekiyor. Bunu da değerlendirmek lazım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı