clkmichael
Hectopat
Daha fazla
Teşekkür ederim.Açıkcası önde olduğu tek taraf 165hz olması. 0.5ms diye verdikleri tepki süresi MPRT tepki süresi. Bu farklı bir tepki süresi ölçme değeri. GtG ile eş değil.
Bunun yanı sıra teknoloji ugulamaları tarafınfa Zowie'nin çok fazla artısı var DyAc+ özellikle FPS oyunları için çok önemli.
Lakin kötü monitör değil tabi. Güle güle kullan
Teşekkür ederim.Biraz da BenQ'nun satıldığı mağazalara güvenemedim açıkcası. İnternette olumsuz yorum sahibi olan dijital mağazalarda satılıyor. Asus Vatan'da satıldığı için biraz daha gönlüm rahat aldım çünkü ölü piksel gibi en ufak sorunda iade hakkı sundular. Hayırlısı böyledir umarım, tekrar teşekkürler.
EX2780Q daha çok AAA oyunlar için. 2K çözünürlükte zaten FPS oynanmaz, genelde 1080p oynar insanlar. Ayrıca renk kalitesi falan çok iyi 10bit. CS:GO ve Apex için gerekli özellikler değil bunlar.5ms fazla değilmi fps oyunları için. apex cs go vb
EX2780Q daha çok AAA oyunlar için. 2K çözünürlükte zaten FPS oynanmaz, genelde 1080p oynar insanlar. Ayrıca renk kalitesi falan çok iyi 10bit. CS:GO ve Apex için gerekli özellikler değil bunlar.
Bu monitör daha casual oyunlar ile birlikte yanında film, dizi, konser falan izlemek için.
3060 ti ile 1080 p oyunmu oynim yaniEX2780Q daha çok AAA oyunlar için. 2K çözünürlükte zaten FPS oynanmaz, genelde 1080p oynar insanlar. Ayrıca renk kalitesi falan çok iyi 10bit. CS:GO ve Apex için gerekli özellikler değil bunlar.
Bu monitör daha casual oyunlar ile birlikte yanında film, dizi, konser falan izlemek için.
Aynen öyle. İnanır mısın hepsini teker teker arayarak sordum. Ölü pikselde dahî iade-değişim hakkı sunmadılar. Öyle ki internetten satış yaptıkları hâlde kutu açıldığı için 14 gün hakkından da yararlandırmıyorlarmış. Ben de almadım onlardan, taş yesinler.Evet en kötüsü bu satan dağıtıcılar gamearea inventus zoccoshop.
inventus kalite ama 300 tl fiyat farkı var. %15 pahalı yani.
Görüp almak en sağlıklısı ama böyle bir durum yok.
Ben xl2411k sipariş ettim umarım sorun yaşamam ama her türlü riske açık internetten alış veriş.
İade konusunda da paket açıldıktan sonra birçok firma sorun yaratabiliyor.
Parayla rezil olma durumu yüksek.
Anacak şunu söyleyeyim BENQ Asus'tan üstün. Panel olarak Benq daha kaliteli.
Yani CS:GO, Valorant ve Fortnite oynuyorum sadece buraya sormadım başka forumlarada sordum orada IPS panel oldugun için AOC önerdiler sizce değer mi? Teşekkür ederim.
Milletin ne dediğine bakma bunu izle profesyonel oyuncu değilsen gidip te TN panel almak çok gereksiz ve saçma.
Hocam 1 senede bozulmaya başlayacak IPS derken ne demek istediniz? Yani forumun çogunlugunun aldıgı AOC 24G2U, ViewSonic XG2405 gibi IPS panel monitörlerin çogunlugunun 1-2 sene içinde bozulacagını mı söylüyorsunuz?
Hocam BenQ EX2710 isimli monitörü satın alacaktım. Şans eseri bir şey farkettim: Bu video da Transformers The Dark Knight trailerindan bir kaç sahne var. Siyah renklerin aşırı koyu oldugunu farkettim. Dark gamma sorunu deniyor galiba. O sebeple traileri bir de kendi monitörümden açıp bakayım dedim ve şok oldum. Resmen en ufak bir gölge bile simsiyah bir alan kaplıyor ve görüntüyü sanki magarada çekilmiş gibi detaysızlandırmış BenQ. Ben bu videoyu kendi monitörüm de açtıgım da böyle bir sorun yaşamadım. BenQ'ya yakıştıramadıgım bir şey acaba yanlış bir mod mu açık yoksa gerçekten böyle bir siyah gamma sorunu mu var monitörde ne dersiniz?
AOC al gitsin, o fiyat farkına IPS panel bir ürün almak bence daha mantıklı.
Sonunda mesaj kasmak için başkalarının yazdığını yazmayan, konu sahibini düşünen ve kendi fikirleri olan bir üye daha gördüm. Forumdaki nadir insanlardan birisin.
Hocam bende ViewSonic XG2405 kullanıcısıyım ve anlamadığım şekilde forumda kimse kullanmasa ve bilgi sahibi olmasa bile karalama derdinde. Gereksiz eleştirilmesiyle gündeme gelen bir diğer ürün ise Corsair HS35, kulaklığı 1,5 ay kullandım ve hiçbir problemi yok. Gömdükçe gömüyorlar, gömdükçe gömüyorlar. Mesaj kasmak için biri bir şey yazdığında, arkasından on kişi daha aynısını yazıyor.
O Black equalizer ile alakalı sanırım kullandığı mod ile ilgili de olabilir. Oyun modlarını film izlerken kullanma çok düşülen bir hata.
Hocam oyun modunda bile olsa öyle bir karanlık yogunlugun da oyun bile oynanmaz. N e oyun oynanır ne film izlenir. Çünkü ben şu an kullandıgım monitör de aynı Video'yu açıp karşılaştırdım. Siyah yogunlugu sebebiyle BenQ'da tüm detaylar ölmüş. Siyahtan başka bir şey göremiyorsunuz BenQ inceleme videosuna baktıgımızda. Anladıgım kadarıyla Black equalizer 0'da. Peki bunu 5'e falan çeksek monitör normal bir hal alır mı? Yoksa bu monitörün kronik bir sorunu var diyebilir miyiz?