AOC 23.8 24G2ZU 240Hz 0.5ms alınır mı?

Arkadaş IBAN göndersin 4K da sen koy bunu alsin.
Bana inanın paranın gözümde değeri yok ben ürünü 5 sene kullanacağım belki 10 15 bin gram umrumda değil tek isteğim kaliteli marka, en az ışık sızmasız ürün, en az derecede ghostingsiz bir model. AOC bu konuda baya övüldü tek sorun iade kısmı kaldı kaliteli satıcı arıyorum.. Orda 3000tl daha ucuz burda 2000tl daha ucuz gram umursamıyorum durumum var tek istediğim kafa rahatlığı. Paranın peşine düşmek istemiyorum. Teknoloji bu. Şans sonuçta.

Ze modelinde hareket sensörü ve pivot özelliği yok o yüzden zu alacağım.

Benim düşüncem iadeler. IPS panelde ışık sızması oluyor biliyoruz birazına göz yumarım ama çok olursa beğenmedim diyip iade etmek isterim. Hepsiburada burda ne kadar memnuniyet saglar bilemiyorum işte. Satıcısı direkt hepsiburada olması yüzünden ona kaydım biraz. Başka satıcı olsa almazdım onlar iade kabul etmiyorlar çünkü garantiye gönderin diyorlar çok büyük paralar değil ama uğraşmak istemem.
İstediğin satıcıdan al. İşlerine gelince hemen teknik servis sınır koydu zart zurt. Bu yüzden amazon. Canım istemedi diye belirtsen bile neden diye sormazlar.

Diğer bütün ürünlerde iadesel sorun yaşamadım yıllardır ama monitörde yaşar mıyım bilemedim.

Yaşamazsın. Geçen hafta bir monitör iade ettim. Hepsiburada bir günde ücreti iade etti. Bununla beraber memnuniyet anketi yolladı. Yapıyorlar bu işi.
Not: Ürünün zarar görmemesi önemli. Nasıl geldiyse öylece teslim etmen lazım.

Yaşamazsın. Geçen hafta bir monitör iade ettim. Hepsiburada bir günde ücreti iade etti. Bununla beraber memnuniyet anketi yolladı. Yapıyorlar bu işi.
Not: Ürünün zarar görmemesi önemli. Nasıl geldiyse öylece teslim etmen lazım.
Zarar gördürtmem zaten. Güzelce açarım bantları güzel çıkartırım güzelce bantlarım. Bütün işleyişi video çekmeyi düşünüyorum zaten ilk açılıştan ekranı kurup denemeye kadar. Bende iadeyi kabul edeceklerini düşünüyorum ama insanoğlu işte kalkar o gün yapmayacağı tutar 27 yaşıma kadar böyle bişey yaşamadım bugün yaşarım şans gibi. Ama hepsiburadaya güvenebiliriz gibi.

İstediğin satıcıdan al. İşlerine gelince hemen teknik servis sınır koydu zart zurt. Bu yüzden amazon. Canım istemedi diye belirtsen bile neden diye sormazlar.
Bende amazon'a daha çok güveniyorum ama orada ki modellere bakınca bulamadım istediğini keşke olsaydı valla. Üzüldüm.

Bu model için çok fazla bir inceleme yok ama aşağıdaki incelemeyi buldum ve gayet olumlu bir inceleme olmuş, siz de bir inceleyin. Bu monitörün 165 Hz'lik kardeşi 24G2SP heryerde önerilen iyi bir monitördü, muhtemelen benzer bir panel kullanan bu monitör de aynı görüntü kalitesini verir.

AOC 24G2ZU Review – Affordable 240Hz Fast IPS Gaming Monitor

Ama elbette monitör beğenisi tamamen kişisel olduğu için alıp odanızda birkaç gün kullanmadan size uygun olup olmadığını anlayamazsınız. O nedenle mutlaka iade edebileceğiniz bir yerden alın. Amazon bu konuda en iyisi, 30 gün içinde sorgusuz sualsiz iade alıp hemen para iadeni yapıyorlar, satıcı Amazon değil de başka bir şirket bile olsa bu kurala uymak zorunda kalıyorlar. Bugüne kadar Amazon'da 2 kez monitör iade ettim, hatta birinde 24 gün kullandıktan sonra iade ettim, orada sorun yaşamazsın. Hepsiburada'da ise satıcı hepsiburada ise 14 gün içinde cayma hakkı ile iade etme hakkın var diye biliyorum, sorun yaşamaman lazım.

Son düzenleme:
Bu model için çok fazla bir inceleme yok ama aşağıdaki incelemeyi buldum ve gayet olumlu bir inceleme olmuş, siz de bir inceleyin. Bu monitörün 165 Hz'lik kardeşi 24G2SP heryerde önerilen iyi bir monitördü, muhtemelen benzer bir panel kullanan bu monitör de aynı görüntü kalitesini verir.

AOC 24G2ZU Review – Affordable 240Hz Fast IPS Gaming Monitor

Ama elbette monitör beğenisi tamamen kişisel olduğu için alıp odanızda birkaç gün kullanmadan size uygun olup olmadığını anlayamazsınız. O nedenle mutlaka iade edebileceğiniz bir yerden alın. Amazon bu konuda en iyisi, 30 gün içinde sorgusuz sualsiz iade alıp hemen para iadeni yapıyorlar, satıcı Amazon değil de başka bir şirket bile olsa bu kurala uymak zorunda kalıyorlar, orada sorun yaşamazsın. Hepsiburada'da ise satıcı hepsiburada ise 14 gün içinde cayma hakkı ile iade etme hakkın var diye biliyorum, sorun yaşamaman lazım.
Okuyorum hemen attığını.. Youtube'de çok fazla yabancı kanalların inceleme videosu var hepsi ingilizce translate ile okuyorum 2 saattir çok fazla yorum okudum geneli öneriyor ama coil whine sorununa dikkat ettim bu sorunu yaşayanlar var kronik olmamasını diliyorum. Amazon'da bu modeli yok VA panel modeli var bu model olarak en güvenilir Hepsiburada kaldı elimde. Sanırım alacağım hepsiburada satıcılı olanı. İadesine güvenerek tabii.

Bana inanın paranın gözümde değeri yok ben ürünü 5 sene kullanacağım belki 10 15 bin gram umrumda değil tek isteğim kaliteli marka, en az ışık sızmasız ürün, en az derecede ghostingsiz bir model. AOC bu konuda baya övüldü tek sorun iade kısmı kaldı kaliteli satıcı arıyorum.. Orda 3000tl daha ucuz burda 2000tl daha ucuz gram umursamıyorum durumum var tek istediğim kafa rahatlığı. Paranın peşine düşmek istemiyorum. Teknoloji bu. Şans sonuçta.
Umarım gönlüne göre bir monitör bulup alırsın, mesele bütçe meselesi de değil aslında ama öneri istememene rağmen 4 daha koy bunu al demiş ya sacma buluyorum bu tarz dikteleri. Sürekli her konu altında böyle mesajlar var, 4060 dese 4070 al, 4070 dese 4080 en sonunda artık 4090 diyene de bekle seneye 5090 çıkacak diyenler oluyor:) Ben arkadaşın monitörle alakalı bilgisi olduğunu da zannetmiyorum, internete girip en pahalı en yüksek Hz'li monitörü atıyor işte:)

Umarım gönlüne göre bir monitör bulup alırsın, mesele bütçe meselesi de değil aslında ama öneri istememene rağmen 4 daha koy bunu al demiş ya sacma buluyorum bu tarz dikteleri. Sürekli her konu altında böyle mesajlar var, 4060 dese 4070 al, 4070 dese 4080 en sonunda artık 4090 diyene de bekle seneye 5090 çıkacak diyenler oluyor:) Ben arkadaşın monitörle alakalı bilgisi olduğunu da zannetmiyorum, internete girip en pahalı en yüksek Hz'li monitörü atıyor işte:)
Forumda hepimiziz işte kimsenin gönlünü kırmak istemem paylaşımımım altına yorum atmış sağolsun ama dediğine önem vermedim çünkü öneri istemiyorum tek istediğim bu ürün hakkındaki yorumlarınızdı. Sağolun hepiniz yorumlarda bulundunuz.

AOC 23.8 24G2ZU modelini aldım sagsaglim gelmesi dileğiyle konuyu boş bırakmayacağım. :)
AMAZON AOC 24.5 25G3ZM Tek düşündüğüm şöyle bir ürünü görmem oldu VA panel ama profesyonel değilim VA panelde sorun yaşayacağım anlamına gelmiyordu. Bakalım göreceğiz süreci :)

Dosya Ekleri

• 123.png
    123.png
    14,4 KB · Görüntüleme: 74
Forumda hepimiziz işte kimsenin gönlünü kırmak istemem paylaşımımım altına yorum atmış sağolsun ama dediğine önem vermedim çünkü öneri istemiyorum tek istediğim bu ürün hakkındaki yorumlarınızdı. Sağolun hepiniz yorumlarda bulundunuz.

AOC 23.8 24G2ZU modelini aldım sagsaglim gelmesi dileğiyle konuyu boş bırakmayacağım. :)
AMAZON AOC 24.5 25G3ZM Tek düşündüğüm şöyle bir ürünü görmem oldu VA panel ama profesyonel değilim VA panelde sorun yaşayacağım anlamına gelmiyordu. Bakalım göreceğiz süreci :)
Hayırlı olsun hocam. Ghosting gibi konularda İPS daha iyi VA'ya göre. Ama bu demek değil ki her VA panelde deli gibi Ghosting olsun. Yine de bütçe problemi yoksa kafani rahat ettirecek ürün en mantıklısı oluyor. Benim vaktim var, uğraşırım dersen Amazon'daki ürünü de alıp deneyip daha az hoşuna gideni iade etme seçeneğine gidebilirsin. Ben TN-VA-İPS monitör kullandım TN zaten aşırı kötü renklerden dolayı hiç sıralamaya giremez bana göre. VA 165Hz, ilk aldığımda Ghosting vardı HDMı ile kullanıyordum sonra DP ile bağlayınca ve MPRT açınca o problem ortadan kalktı. IPS panele göre daha güzel siyahları var ve diğer renklerde canlılık aynı (her iki monitör de %100 sRGB). Kısacası fırsat varsa doğrudan tecrübe etmek, çünkü internette yazılan her yorum en iyi şartlarda gerçekleşen tecrübelere ait olmayabiliyor veya herkesin kistaslari farklı olabiliyor vs vs.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı