Elektronik AOC 24" 24G2SPU 3999 TL!

Bedava bedava! Bu monitöre sahibim ve Haziran ayında 4000 TL'ye (Taksitli 4500) almıştık. Görüntü kalitesi çok iyi renkleri çok güzel veriyor. Ergonomik açıdan da her yöne döndürebiliyorsunuz.

ölü piksel kokusu aldım fiyatı görünce

ölü piksel var mı
Kimse size bunun garantisini veremez ölü piksel şans işi. Bende 1 tane çıktı ama rahatsız etmiyor. Çıkarsa 14 gün içinde iade etme hakkınız var.

itopya.com un yazdığı yazı şikayet var da rastladım alacaksanız ölü pikseli kabullenerek alın... LCD, LED ve Plazma Panel üretiminde pixel yapısına dayanan bir teknoloji kullanılmaktadır. Bu teknoloji yapısı gereği, ürünlerin üretimi aşamasında LCD Panel üzerinde “parlak nokta” ( Bright Dot ) veya karanlık/siyah nokta ( Dark Dot ) oluşabilmektedir. Notebook ve Monitör , üreticileri üretim sırasında oluşan bu noktaları, belirli adetin altında ve noktaların birbirine uzaklık değerinin belirli değerin altında kaldığı ve aksi belirtilmediği sürece “normal ürün” ( ayıplı olmayan ürün) olarak kabul etmektedirler.İade talebiniz olumlu olarak sonuçlanmamaktadır.Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…