Muhtemelen iade edilen ölü pixelli ürünleri bu fiyattan satılıyorlar.
Eski fiyatı bu hocam. Eskiden uzun süre bu fiyatta kaldı. 5-6 ay önce falan.
Muhtemelen iade edilen ölü pixelli ürünleri bu fiyattan satılıyorlar.
Ne gibi?
Ölü piksel vs.
Vallaha bende 5200'e aldım3 ay önce 5200'e aldım bak şimdi 4000 yapmışlar hay ben bu itopyanın.
Hayır.Bende ölü piksel yok.Yorumlarında çok fazla ölü piksel şikayeti var. İtopya iade konusunda sıkıntı çıkartıyor mu?
ölü piksel var mıBedava bedava! Bu monitöre sahibim ve Haziran ayında 4000 TL'ye (Taksitli 4500) almıştık. Görüntü kalitesi çok iyi renkleri çok güzel veriyor. Ergonomik açıdan da her yöne döndürebiliyorsunuz.
Kimse size bunun garantisini veremez ölü piksel şans işi. Bende 1 tane çıktı ama rahatsız etmiyor. Çıkarsa 14 gün içinde iade etme hakkınız var.ölü piksel kokusu aldım fiyatı görünce
ölü piksel var mı
Bende çıkmadı ölü piksel. 5200 TL'ye aldım 3 ay önceölü piksel kokusu aldım fiyatı görünce
ölü piksel var mı
indirim 3 gün 4 gün daha devam eder mi acaba![]()
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 24G2SPU/BK ITOPYA'dawww.itopya.com
Uzun zamandır indirim beklediğimiz monitördü. Bu fiyata bu kaliteyi her zaman bulamazsınız. Bütçesi olan ve monitör ihtiyacı olan hızlıca değerlendirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.