Elektronik AOC 24" 24G2SPU 3999 TL!

G2412 mi alınır 500 TL daha eklenip yoksa bu mu hangisi daha iyidir?
24G2SPU, G2412'yi tokat manyağı yapar. G2412, renk gamutu ve ergonomi bakımından oldukça zayıf bir model.
Gerçi bunun hoparlörü var mı bilmiyorum ama.
2 adet 2W gücünde hoparlör var. Ek olarak USB Hub da var.

1702330111175.png

Monitör ihtiyacım yok da aklımdaki tek soru Philips 242e1gaj/01 modelinden buna geçilebilir mi misal. Renk kalitesi falan nasıldır. Bunu 3 yıldır kulanıyorum 1 kere paneli değişti vb. ne olur ne olmaz.
Renk gamutu olarak 242E1GAJ, 24G2SPU ile benzer sonuçlar elde ediyor. Ancak iş kontrast tarafına geldiğinde 242E1GAJ'ın açtığı fark büyük. Eğer ghosting seni rahatsız etmiyorsa, daha iyi bir deneyim alabileceğini sanmıyorum, çünkü renk gamutlarının ve renk doğruluğunun benzer olduğu yerde kontrast konuşur ve 242E1GAJ bu konuda 24G2SPU'dan daha iyi. Renk doğruluğu muhabbetini pek açmıyorum, çünkü 242E1GAJ da oversaturated, 24G2SPU da oversaturated. Ek olarak her monitörün renk doğruluğu aynı olmayabiliyor, çünkü her monitörün kalibrasyonu aynı olmayabiliyor, aynı modelde bile. sRGB modu açmadığın müddetçe sRGB içerikler oversaturated gözükecektir ancak bunu çoğu kişi sevdiği için önemsemez. Şahsen ben de doygunluğu seviyorum.

Kısacası ghosting rahatsız etmiyorsa geçmenizi tavsiye etmem. Yükseltme yapacaksanız minimum Xiaomi XMMNT27HQ gibi 2K bir monitöre falan yükselin.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı