AOC 24" 24G2SPU/BK mı Aryond A24 v1.1 mi?

Başka alternatif varmı 2watta olsa hoparlörü olan ayrı hoparlör almak istemiyorun soundbarımda yok.

AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA 1. monitör bu 4100TL.
Diğeri bu Aryond A24 V1.1 144 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook 3600TL gelecek bana, gelelim soruma.

Alttaki +ları Fast IPS, HDR, ve 500TL daha ucuz. Sizce ne yapayım?
Hocam merhaba, monster monitördeki indirim servise gittiğiniz için verilen indirim mi acaba?
Ben de 2-3 ay önce gittiğimde sanki öyle bir indirim vardı onu nasıl temin edebiliriz?

Hocam merhaba, monster monitördeki indirim servise gittiğiniz için verilen indirim mi acaba?
Ben de 2-3 ay önce gittiğimde sanki öyle bir indirim vardı onu nasıl temin edebiliriz?
Hocam n11den alirsan nays ile odeyip 3600 geliyor kuponla.

Hocam merhaba, Monster monitördeki indirim servise gittiğiniz için verilen indirim mi acaba?

Hatta 3250TL şu an Nays + kupon.

Son düzenleme:
Hocam n11den alirsan nays ile odeyip 3600 geliyor kuponla.

Hatta 3250TL şu an Nays + kupon.
Bu servis sonrası indirim olayıyla ilgili mail attım. Kampanya bitmiş fakat bana güzel bi indirim yaptılar yine bakalım ne zaman gelecek. Monitör konusunda çok deneyimli değilim fakat istediğiniz test vs. olursa yardımcı olabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı