Scarheart Megapat Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 547 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2019 #21 Whitebeard dedi: Ben de AOC 24G2U model monitör satın aldım, 2 tane ölü piksel çıktı, ışık sızması ise yok. İade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... AOC C24G1 modeli aldım. Ölü piksel olup olmadığını nasıl anlarım. Gözle görülür birşey yok.
Whitebeard dedi: Ben de AOC 24G2U model monitör satın aldım, 2 tane ölü piksel çıktı, ışık sızması ise yok. İade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... AOC C24G1 modeli aldım. Ölü piksel olup olmadığını nasıl anlarım. Gözle görülür birşey yok.
P p1ko Hectopat Katılım 26 Kasım 2019 Mesajlar 22 29 Kasım 2019 #22 Whitebeard dedi: Ben de AOC 24G2U model monitör satın aldım, 2 tane ölü piksel çıktı, ışık sızması ise yok. İade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Bu ışık sızması sadece bana mı denk geldi arkadaş çok kararsız kaldım şuan versem mi acaba 4 gün oldu alalı
Whitebeard dedi: Ben de AOC 24G2U model monitör satın aldım, 2 tane ölü piksel çıktı, ışık sızması ise yok. İade talebi oluşturdum. Genişletmek için tıkla... Bu ışık sızması sadece bana mı denk geldi arkadaş çok kararsız kaldım şuan versem mi acaba 4 gün oldu alalı
Leolo Bostier Decapat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 69 29 Kasım 2019 #23 Scarheart dedi: AOC C24G1 modeli aldım. Ölü piksel olup olmadığını nasıl anlarım. Gözle görülür birşey yok. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel test ile ilgili arama yaptığınızda bir çok sonuç çıkar karşınıza.
Scarheart dedi: AOC C24G1 modeli aldım. Ölü piksel olup olmadığını nasıl anlarım. Gözle görülür birşey yok. Genişletmek için tıkla... Ölü piksel test ile ilgili arama yaptığınızda bir çok sonuç çıkar karşınıza.
Alyman Hectopat Katılım 6 Ekim 2017 Mesajlar 69 Yer ELAZIĞ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek inşaat mühendisliği 29 Kasım 2019 #24 p1ko dedi: Işık sızması yok mu sizde? Genişletmek için tıkla... Şuanlık bir sıkıntı yok. Arkadasla beraber almıştık onda 1 tane ölü piksel cıktı.
p1ko dedi: Işık sızması yok mu sizde? Genişletmek için tıkla... Şuanlık bir sıkıntı yok. Arkadasla beraber almıştık onda 1 tane ölü piksel cıktı.