AOC 24" 24G2U vs MSI Optix MAG241CR

:D Hocam gülesim geldi sevindim ama bu tür video benden başka çeken ilk defa gördüm :D

Bu arada video kaydını ne ile aldın çok net?
Monitörün göz yorması insandan insana değişir. Ve zamanla alışılır bir şey. Göz sağlığı için hiç bir özelliği olmayan Asus vg248QE bile arkadaşlarımın yormuyorken bu neden yorsun? :D Yorarsa da zamanla alışır insan.

Nvidia shadowplay ile ayarladığın saniye, dakika önceki görüntüyü kaydetme özelliği var ya o. 720p ile de dandik bir yerden render yaptım.
+Zoom yaptım onunda etkisi vardır kalite bozulmasında.

24G2U alan arkadaşlar monitörü sürekli kontrol etmenizi öneririm. Ben de sonradan ölü piksel oluşmuştu.
Her gün 2 3 defa yapacağım 14 gün dolmadan. Dolduktan sonra zaten hikaye olur.
Bu monitöre özel değil yeni nesil her monitörlerde var maalesef. Malzemeden çalıyorlar eski monitörler kadar kaliteli değil hiç biri...

Monitörün göz yorması insandan insana değişir. Ve zamanla alışılır bir şey. Göz sağlığı için hiç bir özelliği olmayan Asus vg248QE bile arkadaşlarımın yormuyorken bu neden yorsun? :D Yorarsa da zamanla alışır insan.

Nvidia shadowplay ile ayarladığın saniye, dakika önceki görüntüyü kaydetme özelliği var ya o. 720p ile de dandik bir yerden render yaptım.
+Zoom yaptım onunda etkisi vardır kalite bozulmasında.

AMD'de nasıl çekebilirim? Bu arada başkasına cevabınızla karıştı sanırım ilk cevap. :D

Valla beyler bilmiyorum ama Overdrive strong yapsam bile ghosting falan bulamadım.
Bu nasıl IPS? :D Şu an şaşkınlıkla performansını izliyorum monitörün.
PUBG, CSGO gibi oyunlara girip de baktım. Hiç problem bulamadım .
Gece keyif yaparken tek tek didikleyeceğim bakalım daha çok.
Ama harika gibi...
ghst bu da overdrive strong ile. normal veya kapalıyken hiç bir değişiklik yok gibi.

Ben bu monitörü kullanalı 2 ay olacak. Forumdaki bazı arkadaşlara anlatamıyorum, hala gidip çamur TN Panel öneriyorlar, yok oyuncuysanız şöyle alın böyle yapın diye. İPS varken, TN mi alınır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı