AOC 24" C24G1 144Hz 1ms Alınır mı?

TALHA MERT

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, İtopya'da 3.yıl doğum günü indirimleri başladı. Monitöre ihtiyacım olduğu için bütçeme göre monitör seçeneklerine baktığımda bu monitör gözüme çarptı ve almayı düşünüyorum.
Oyun ve film odaklı kullanacağım için VA panelin iyi bir tercih olduğunu duydum. Kavisli olmasının ne gibi kötü yanı var bilmiyorum ama alıştıktan sonra sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Kullanan kişilerin tecrübelerini yorumlara bekliyorum. İyi forumlar.

AOC 24" C24G1 144Hz 1ms VGA 2xHDMI DP FHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyatı güzel şişirmişler, normalde zaten 1400-1500 civarına satıyorlardı. Yalandan 2226 TL yazmak saçma olmuş.

Benim monitörü ertesi gün kargoya verdiler. 1 haftadır kullanıyorum hiçbir problem yok. 18 inçten 24 inçe geçince biraz büyük geldi ama alıştım. 144Hz bambaşka bir şey miş.

Güle güle kullan dostum. Gelen 1299 TL para ile Samsung crg50 indirim ile 1, 099 TL'ye aldım. 4 ms 144Hz, memnunum. MS farkını biz sıradan kullanıcılar anlamaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı