AOC 24 G2460VQ6 oyunlarda tam ekran sorunu

cacksparow1

Centipat
Bilgisayarımı yeni topladım. Her şey sıfır. Monitör AOC 24 G2460VQ6 model.

Oyunları tam ekran oynarken aniden siyahlık gelip gidiyor. Ve çat çat sesler gelip duruyor. Bazı oyunlarda ise input not supported yazısı geliyor. Fakat pencere modunda ise sıfır sıkıntı ile oynuyorum. Birçok yerde araştırdım ama bilmediğim bir yere müdahale etmek istemedim. Konuya çözüm getirebilir miyiz lütfen?

Sistem:

Monitör: AOC 24 G2460VQ6 1 ms 75 HZ FreeSync DP port+HDMI+mm Full HD Gaming monitör.
Ekran kartı: MSI RX580 Armor 8G OC 8 GB GDDR5 256 Bit amkd redeon DX12.
İşlemci: AMD Ryzen 5 2600 socket AM4 3.4 GHz 16 MB önbellek 65 W işlemci.
Ana kart: Gıgabgyte GA-A320M-S2H A320 socket amm4 AMD Ryzen DDR4 3200+MHz anakart.
RAM: Corsair 8 GB vengance siyah DDR4 3000 MHz CL 16 Single RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarımı yeni topladım. Her şey sıfır. Monitör AOC 24 G2460VQ6 model.

Oyunları tam ekran oynarken aniden siyahlık gelip gidiyor. Ve çat çat sesler gelip duruyor. Bazı oyunlarda ise input not supported yazısı geliyor. Fakat pencere modunda ise sıfır sıkıntı ile oynuyorum. Birçok yerde araştırdım ama bilmediğim bir yere müdahale etmek istemedim. Konuya çözüm getirebilir miyiz lütfen?

Sistem:
Ekran kart sürümü ile alakalı da olabilir. Başka arkadaş yazmışta, ben gene de yazayım dedim.

Ekran kartı sürücüsüyle alakalı olabilir. DDU ile sürücüyü kaldırıp eski bir sürümü yükle.
up
up
Sorunu şu şekilde çözüldü monitör ile kasa arasındaki bağlantı hdmı dı bağlantıyı dp ile yapınca problem çözülmüş oldu fakat yeni bir sorunuda beraberinde getirdi hdmı çıkışı arızalımı monitör hdmı çıkışımı arızalı ve dp ile daha iyi verim alınabilirmi hdmı ya göre

Son düzenleme:
Aynı model ekranı 2 ay önce sıfır olarak satın aldım. Oyunlarda tam ekran hatası veriyordu. Ben de Pubg dahil oyunları "windowed" yani çerçeveli şekilde oynuyordum.

Bu forumlarda dahil hiçbir yerde çözümünü bulamamıştım. Recep Bey'in inceleme videosunu izlerken farkettim ki DP ( dispalyport ) bağlantısından da olabiliyormuş.

Hdmı bağlantısını çıkarıp DP kablu ile bilgisayara bağladım. Allaha şükür hiç bir sorun kalmadı. Aoc un bazı modellerinde bu hatayı alan arkadaşlar varsa denesinler.

Not: DP kablosu ekran kutusunun içinde beleş geliyor zaten. Yeni kablo almayın.
up
up
Sorunu şu şekilde çözüldü monitör ile kasa arasındaki bağlantı hdmı dı bağlantıyı dp ile yapınca problem çözülmüş oldu fakat yeni bir sorunuda beraberinde getirdi hdmı çıkışı arızalımı monitör hdmı çıkışımı arızalı ve dp ile daha iyi verim alınabilirmi hdmı ya göre

Forumlarda bulunan incelemeleri okumanızı tavsiye ederim.

HDMI ve DisplayPort Arasındaki Farklar - Technopat

Son düzenleme:
up
up
Bana çok acil ulaşabilir misiniz acaba aynı soru bendede var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı