AOC 24G2ae ile AOC 24G2U arasındaki fark nedir?

Bütçe
1800
VA panellerdeki ghostingi aşan bir çözüm hali hazırda var mı? Yoksa bubir kader mi? Bunun sayısal veri olarak herhangi br yerden kontrolü mümkün müdür? IPS panellerde de koyu renk sahnelerde detay kayboluyor. Ben Dell TN paneli seçmiştim, mağazada pek çok monitörü test ekranlarında canlı film ve oyunları toplu olarak izleyince her ortamda doğal, detaylı görüntü yakalıyarlardı. Koyu renkleri ayrıştırma gayet iyi ve hayalet yok.

VA panellerdeki ghostingi aşan bir çözüm hali hazırda var mı? Yoksa bubir kader mi? Bunun sayısal veri olarak herhangi br yerden kontrolü mümkün müdür? IPS panellerde de koyu renk sahnelerde detay kayboluyor. Ben Dell TN paneli seçmiştim, mağazada pek çok monitörü test ekranlarında canlı film ve oyunları toplu olarak izleyince her ortamda doğal, detaylı görüntü yakalıyarlardı. Koyu renkleri ayrıştırma gayet iyi ve hayalet yok.
Kontrastı arttırmak(görüntüyü hoş yapmayabilir) ve overdrive (OSD menüsünde OD olarak da geçebilir) ayarlarını kurcalamak.
Kurcalamak dedim, çünkü bazen en güçlü ayar en iyi olmayabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı