Bu tabii ki.
2 gün önce "Gigabyte 23.8" G24F-2" modelini aldım ve dün çalıştırdım hiçbir sorun görmedim. İtopya'dan çok olumlu yorum gördüm şimdi de hevesim kaçıyor gibi ne yapmalıyım?
Bu tabii ki.
Monitorun sıkıntısız cikmis iste hic maceraya girme2 gün önce "Gigabyte 23.8" G24F-2" modelini aldım ve dün çalıştırdım hiçbir sorun görmedim. İtopya'dan çok olumlu yorum gördüm şimdi de hevesim kaçıyor gibi ne yapmalıyım?
2 gün önce "Gigabyte 23.8" G24F-2" modelini aldım ve dün çalıştırdım hiçbir sorun görmedim. İtopya'dan çok olumlu yorum gördüm şimdi de hevesim kaçıyor gibi ne yapmalıyım?
Hangisi daha iyi dersen renk bakımından, ergonomi bakımından vs. AOC daha iyi; aradaki fiyat farkı da 100 veya 200 TL olması lazım Gigabyte ile. Aradaki fiyat farkına fazlasıyla değer, ben olsam iade edip bunu alırdım. Sorun çıkarsa da herkes Amazon'u iade veya değişim konusunda öve öve bitiremiyordu.2 gün önce "Gigabyte 23.8" G24F-2" modelini aldım ve dün çalıştırdım hiçbir sorun görmedim. İtopya'dan çok olumlu yorum gördüm şimdi de hevesim kaçıyor gibi ne yapmalıyım?
Hangisi daha iyi dersen renk bakımından, ergonomi bakımından vs. AOC daha iyi; aradaki fiyat farkı da 100 veya 200 TL olması lazım Gigabyte ile. Ben olsam iade edip bunu alırdım, aradaki fiyat farkına fazlasıyla değer. Sorun çıkarsa da herkes Amazon'u iade veya değişim konusunda öve öve bitiremiyordu.
Ben zamanında oradan sistem almıştım ve kasa kırık gelmişti. Değişimden yana problem çıkmadı ama sözde montaj, kontrol vs. derken 1 ay sürdü. Mağaza yakınsa hızlı halleder veya parası varsa direkt alır, sonra da elindeki monitör'ü iade etme serüvenine girer. Kendisinin tercihi.İtopya iade konusunda sıkıntılı bir firma, kolayca iade alacaklarını sanmıyorum. O sürede de indirimin bitmesi olası.
Merhaba,
Ben de İtopya'da aynı ürünü almıştım. Biraz Motion blur(overshoot) var monitörde. Sizde herhangi bir sorun oldu mu?
Monitorun sıkıntısız cikmis iste hiç maceraya girme
Hangisi daha iyi dersen renk bakımından, ergonomi bakımından vs. AOC daha iyi; aradaki fiyat farkı da 100 veya 200 TL olması lazım Gigabyte ile. Aradaki fiyat farkına fazlasıyla değer, ben olsam iade edip bunu alırdım. Sorun çıkarsa da herkes Amazon'u iade veya değişim konusunda öve öve bitiremiyordu.
Merhaba,
Evet aynı sorun Bende'de var sebebi HDMI kablosu ile alakalı diyenlar var DP Kablosu takınca düzeliyormuş ama elimde olmadığı için deneyemedim.
Sorun çıkıp çıkmayacağı konusunda hiç kimse garanti veremez de zaten stok bitti, almadıysanız şansınızı kaçırdınız.Daha iyisi uygun fiyatlara varsa tabii ki alırım ve iade ederim hiç problem değil ama tek istediğim sağlam bir ürün alıp bir daha iade ve tamir işlemleriyle uğraşmamak.
Yanında DP kablosu gelmiyordu. Ben de VESA DP 1.4 kablosu aldım ama sonuç yine aynı
Sorun çıkıp çıkmayacağı konusunda hiç kimse garanti veremez de zaten stok bitti, almadıysanız şansınızı kaçırdınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.