Fiyatı bayağı iyi hocam alabilirsiniz bunu hem beğenmezseniz iade edebilirsiniz Amazon o konuda çok iyi.
Satıcı direkt Amazon mu? Bir bilgi göremedim. Eğer öyleyse sipariş geçiyorum. Dediğiniz gibi duruma göre iade ederim.
Fiyatı bayağı iyi hocam alabilirsiniz bunu hem beğenmezseniz iade edebilirsiniz Amazon o konuda çok iyi.
Evet Amazon.Satıcı direkt Amazon mu? Bir bilgi göremedim. Eğer öyleyse sipariş geçiyorum. Dediğiniz gibi duruma göre iade ederim.
Herkes ölü pixel demiş yorumlarda hocam.
Ölü piksel çıkarsa iade edersin zaten. Amazon'da iade çok basit.Herkes ölü pixel demiş yorumlarda hocam.
Yapı kalitesi hakkında konuşursak evet tamamen sert plastikten oluşan bir monitör ancak görüntü kalitesi olarak en iyi 1080p monitörlerden bir tanesi. Zaten monitör olduğu yerde kırılacak veya hareket ettirdiğin an çat diye kırılacak bir şey değil. Dolayısıyla sert plastik olması korkutmasın.@BerkayZ87 siz ne diyorsunuz ürün hakkında? Parça kalitesi hakkında olumsuz yorumlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.