Eki Görüntüle 2621235
1-2 aydir ekranin altinda boyle cizgiler var. Televizyona baglayinca cikmiyor, bazi renklerde daha fazla oluyor. Garanti suresi gecti.
Model:
AOC 24G2SP/BK
Televizyonda cikmiyor. Bu monitorde cikiyor hdmi ile denedim yine cikti.Hocam sıkıntının monitörde olduğuna emin misiniz o zaman? Kablo değiştirip deneyin.
Monitörübüz kronik sorunlu panele sahip. Bu paneli kullanan monitörler bunlar bir sürü sorun konusu açıldı ve açılmaya devam ediyor, bakarsın:Eki Görüntüle 2621235
1-2 aydir ekranin altinda boyle cizgiler var. Televizyona baglayinca cikmiyor, bazi renklerde daha fazla oluyor. Garanti suresi gecti.
Model:
AOC 24G2SP/BK
AOC ile alakası yok. Panel kronik sorunlu. Garantisi varsa eğer süreci anlatacağım. Dediğiniz imkanı sağlıyor AOC.AOC kronik sorunları bende de olmustu garantiye gönderip değişim yaptırmıştım bir üst model gondermişlerdi.
AOC monitörlerde garanti süresi sonradan 3 yıl oldu sizi etkilemeli. Nerden aldınız İtopya mı?Agostos 2023de almistim monitoru doldu 2 yillik garanti suresi. Doldugu haftasonu basladi hatta sorun.
Amazon. Garanti suresi dolunca direkt garanti islemleri sayfasi kapaniyor elimde garanti belgesi de yok sadece fatura var. Onda da o tarz bir bilgi yazmiyor.AOC monitörlerde garanti süresi sonradan 3 yıl oldu sizi etkilemeli. Nerden aldınız İtopya mı?
Pazartesi günü AOC'un distribütörü TecPro'yu arayın, durumu anlatın ve bunu sorun. Sizi etkiliyorsa eğer bu konuya yazın, ben size süreci anlatırım.Amazon. Garanti suresi dolunca direkt garanti islemleri sayfasi kapaniyor elimde garanti belgesi de yok sadece fatura var. Onda da o tarz bir bilgi yazmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.