Ben hiç anlamadım bunlar ne yapmaya çalıştığını. Neyse pazartesi belli olur bakalım.Yok bende o ekranda "işlemde" yazıyordu 2-3 gün sonra aradığımda link gönderdiler bende onayladım sonra kargolandı.
Ben hiç anlamadım bunlar ne yapmaya çalıştığını. Neyse pazartesi belli olur bakalım.Yok bende o ekranda "işlemde" yazıyordu 2-3 gün sonra aradığımda link gönderdiler bende onayladım sonra kargolandı.
Büyük ihtimal bir karışıklık olmuştur ordaki çalışan falan yanlış girmiştir pazartesi kargoya verirler bence.Ben hiç anlamadım bunlar ne yapmaya çalıştığını. Neyse pazartesi belli olur bakalım.
Öyle umuyorum. Bugün çalışma saatlerine baktığımda 13.00'a kadar olduğunu gördüm. Sabah saatlerinde bununla ilgili mail attım fakat her zamanki gibi dönüş olmadı. Pazartesi'yi beklemekten başka çarem yok. Hep bekliyorum zaten. Bakalım daha ne kadar bekleyeceğim...Büyük ihtimal bir karışıklık olmuştur ordaki çalışan falan yanlış girmiştir pazartesi kargoya verirler bence.
Direk neden aramıyorsunki teknik servisi?Öyle umuyorum. Bugün çalışma saatlerine baktığımda 13.00'a kadar olduğunu gördüm. Sabah saatlerinde bununla ilgili mail attım fakat her zamanki gibi dönüş olmadı. Pazartesi'yi beklemekten başka çarem yok. Hep bekliyorum zaten. Bakalım daha ne kadar bekleyeceğim...
Hâlâ kargoya verilmedi. Bayağı bi' mail attım. Cevap yok.
Hocam o bayık herifle konuşmak o kadar zor ki... Anlatamam.Direk neden aramıyorsunki teknik servisi?
Sonunda hocam umarım elinize sıkıntısız ulaşmıştır.Sonunda kargoya verildi.
Hâlâ ulaşmadı.Sonunda hocam umarım elinize sıkıntısız ulaşmıştır.
Şükür. Şimdiden hayırlı olsun. Monitör gelir gelmez overdrive ayarını medium yapın.Hâlâ ulaşmadı.Akşama kadar gelir herhalde. Güzel dilekleriniz için teşekkürler.
Teşekür ederim. Merak etmeyin, aklımda.Şükür. Şimdiden hayırlı olsun. Monitör gelir gelmez overdrive ayarını medium yapın.
Sonunda. Hayırlı olsun. Kullanıyor musunuz şu anda?Geldi arkadaşlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.