AOC 24G2SPU/BK monitör servise nasıl gönderilir?

• Konuyu başlatan ka99
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 49

ka99

Decapat
Daha fazla  
4.09.2023 tarihinde itopya.com üzerinden "AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör" almıştım, monitörü alalı 2 yıl 3 ay oluyor ve 1.5 ay önce monitörümde görev çubuğu kısmında birden fazla yatay çizgiler oluşmaya başladı. Araştırdığım kadarıyla bu AOC monitörlerde kronik bir sorun bu yüzden İtopya müşteri temsilcisi ile iletişime geçtim ve bana İtopya'nın 2 yıl lojistik destek verdiğini, garanti süreci ve servis işlemleri hakkında yetkili servis ile görüşebilirsiniz diyerek iletişim numarası verdiler. İlk defa bir ürünü servise yollayacağım, nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim.

İletişime geç hocam onlar anlatır sana gerekli detayları. Onlar sana muhtemelen ücretsiz kargo için kod verirler onunla kargoya verirsin monitörünü. Ayrıca muhtemelen içerisinde ad, soyad, adres ve iletişim numarası yazmanı da isterler. Her servisin işleyişi bir olmuyor arayıp öğren detayları. Kutuyu hazırlarken de köpükleri güzel oturttuğuna dikkat et yolda sıkıntı olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı