AOC 24G2SPU mantıklı bir tercih midir?

Bir şey soracağım. Ölü piksel çıkma ihtimali ne kadardır? Anormal derecede yüksek midir yoksa diğer sorunsuz monitörler ile hemen hemen aynı mıdır? Çünkü bugüne kadar birden fazla monitör sipariş ettim ve hiçbirinde ölü piksel çıkmadı.
AOC'da daha düşük bu ihtimal. Çok düşük. Çıkarsa da problem etmeyin. Yayılmıyor.

AOC'da daha düşük bu ihtimal. Çok düşük. Çıkarsa da problem etmeyin. Yayılmıyor.
Yalnız kafama bir şey takıldı. İtopya'dan monitörü sipariş ettikten sonra monitörün İtopya'daki sayfasında "Mağazalarda" yazmaya başladı. Yani web'deki son stoğunu almışım.

Acaba İtopya, teşhir veya iade ürün gönderiyor olabilir mi? Çünkü mağaza stokları da sadece Ankara'da vardı. O yüzden merak ediyorum.

Yalnız kafama bir şey takıldı. İtopya'dan monitörü sipariş ettikten sonra monitörün İtopya'daki sayfasında "Mağazalarda" yazmaya başladı. Yani web'deki son stoğunu almışım.

Acaba İtopya, teşhir veya iade ürün gönderiyor olabilir mi? Çünkü mağaza stokları da sadece Ankara'da vardı. O yüzden merak ediyorum.
Yazıyor hocam eğer öyle bir şey olursa. Ama fazla ölü pikselli gelirse böyle bir sorun.

Yazıyor hocam eğer öyle bir şey olursa. Ama fazla ölü pikselli gelirse böyle bir sorun.
Öyle bir şey yazmıyordu. Yani teşhir veya iade ürünüdür gibi bir ibare yoktu.

6K'ya değeceğini düşünmüyorum.
Monitörde hem hoparlör var, hem de 4 tane USB 3.0 portu içeren USB Hub var. Ayrıca renk kalitesi muadillerine göre daha iyi. Bu nedenle bu monitörü seçtim.

Monitörde hem hoparlör var, hem de 4 tane USB 3.0 portu içeren USB Hub var. Ayrıca renk kalitesi muadillerine göre daha iyi. Bu nedenle bu monitörü seçtim.
Anlıyorum zaten G24F-2'ye göre iyi ama 1700TL farka değeceğini düşünmüyorum bu saydığın özelliklerin. 1700 TL'ye Blackshark V2X alınıyor. Hayırlı olsun gene de güzel monitör.

Daha iyi bir öneriniz var mı?
6K'ya daha iyi bir önerim yok ama olmaması fiyatını hak etmeyeceğini değiştirmez.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı