Şans eseri olacak o zaman, inşallah çıkmaz. 1 tane çıksa çok önemli değil fark edilmez zatenEvet ölü pixel çıktı ama hiç belli olmuyor. Siyah renkte 1 adet solda ölü pixelim var ama çok küçük dibine girmezsem görmem.
Şans eseri olacak o zaman, inşallah çıkmaz. 1 tane çıksa çok önemli değil fark edilmez zatenEvet ölü pixel çıktı ama hiç belli olmuyor. Siyah renkte 1 adet solda ölü pixelim var ama çok küçük dibine girmezsem görmem.
AOC'da daha düşük bu ihtimal. Çok düşük. Çıkarsa da problem etmeyin. Yayılmıyor.Bir şey soracağım. Ölü piksel çıkma ihtimali ne kadardır? Anormal derecede yüksek midir yoksa diğer sorunsuz monitörler ile hemen hemen aynı mıdır? Çünkü bugüne kadar birden fazla monitör sipariş ettim ve hiçbirinde ölü piksel çıkmadı.
Yalnız kafama bir şey takıldı. İtopya'dan monitörü sipariş ettikten sonra monitörün İtopya'daki sayfasında "Mağazalarda" yazmaya başladı. Yani web'deki son stoğunu almışım.AOC'da daha düşük bu ihtimal. Çok düşük. Çıkarsa da problem etmeyin. Yayılmıyor.
Yazıyor hocam eğer öyle bir şey olursa. Ama fazla ölü pikselli gelirse böyle bir sorun.Yalnız kafama bir şey takıldı. İtopya'dan monitörü sipariş ettikten sonra monitörün İtopya'daki sayfasında "Mağazalarda" yazmaya başladı. Yani web'deki son stoğunu almışım.
Acaba İtopya, teşhir veya iade ürün gönderiyor olabilir mi? Çünkü mağaza stokları da sadece Ankara'da vardı. O yüzden merak ediyorum.
Öyle bir şey yazmıyordu. Yani teşhir veya iade ürünüdür gibi bir ibare yoktu.Yazıyor hocam eğer öyle bir şey olursa. Ama fazla ölü pikselli gelirse böyle bir sorun.
Daha iyi bir öneriniz var mı?6K'ya değeceğini düşünmüyorum.
Monitörde hem hoparlör var, hem de 4 tane USB 3.0 portu içeren USB Hub var. Ayrıca renk kalitesi muadillerine göre daha iyi. Bu nedenle bu monitörü seçtim.6K'ya değeceğini düşünmüyorum.
Anlıyorum zaten G24F-2'ye göre iyi ama 1700TL farka değeceğini düşünmüyorum bu saydığın özelliklerin. 1700 TL'ye Blackshark V2X alınıyor. Hayırlı olsun gene de güzel monitör.Monitörde hem hoparlör var, hem de 4 tane USB 3.0 portu içeren USB Hub var. Ayrıca renk kalitesi muadillerine göre daha iyi. Bu nedenle bu monitörü seçtim.
6K'ya daha iyi bir önerim yok ama olmaması fiyatını hak etmeyeceğini değiştirmez.Daha iyi bir öneriniz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.