Çözüldü AOC 24G2SPU monitör nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Planett

Attopat
AOC 24G2SPU 165Hz monitörü aldım ama kullanamıyorum. Bütün kabloları doğru yerleştirdiğime eminim. Hatta DP girişi bulamadım bu yüzden DP kablosunu kullanmadım ve HDMI kablosunu kullandım. Ben geçmişte bilgisayardan bazı kabloları atmıştım ama sorun onun eksikliğinden olabilir mi?
Monitörün altında yeşil ve siyah giriş yeri var ve oralara kullanacak bir kablom yok, o yüzden mi acaba monitörü kullanamıyorum?

Şu an ekran gözüküyor ama bilgisayarım, çöp kutusu ve gözükmüyor. CS 1.6 kurulu, CS oyununu açamıyorum bile. Mouse ayarı çok kötü. Bir şey eksik ama ne çözemedim.

Anakart: ASUS Prime A520M-A

Son düzenleme:
Çözüm
Ekran kartı yok. R5 5600G APU işlemci.

Monitörün altında yeşil ve siyah renk giriş yeri var ve o kablolarım yok. Bununla alakalı olabilir mi?

Ekran görüntü var ama tarayıcı bile açamıyorum.

Ayrıca mavi kablo eski bilgisayardan kalma. Google'a yazınca hemen çıkıyor nasıl kablo olduğu. Onunla alakası var mı bilmiyorum? Bu mavi kabloyu eski monitörden çıkarıp, yeni monitöre taktım.

Düzenleme: Arkadaşlar monitörden o mavi kabloyu sökünce her şey düzeldi. Bu mavi kablo zaten monitör kutusundan çıkmamıştı, sanırım eski monitöründü. Bunu çıkarınca her şey düzeldi ve akıyor şu an monitör çok güzel.

Sorun düzeldi ama umarım tekrar hata olmaz.
DP girişiniz HDMI'ın hemen yanında nasıl bulamadınız anlamadım.
1683747771952.png

Mouse ayarı yeni monitörünüz daha büyük veya daha küçük olduğu için size değişik geliyor olabilir. Mouse'unuzun DPI'ı değişiyorsa değiştirerek ayarlayabilirsiniz.

Bilgisayarım/ Çöp simgelerini geri getirmek için Windows>Ayarlar>Kişiselleştirme>Temalar> Masaüstü İkon ayarlarından ekleyebilirsiniz.

Anakart'ta DP yeri yok. Kaldı ki sorun DP'den dolayı değil onun yerine HDMI taktım.

Şu an monitörde görüntü var ama kullanılmıyor. Tarayıcı açarken bile takılıp açmıyor. Mouse çok kötü ayarı monitörden dolayı.

Masaüstünde çoğu dosya gözükmüyor. Oyuna bile girmiyor. Bir şey eksik çözemiyorum.

Not : Arkadaşım verdiğin bilgilerle sorunumun alakası yok. Monitör kullanılmıyor diyorum. Bir kablo eksiğim mi var onu soruyorum. Tarayıcı, oyun bile açamıyorum diyorum.

Ekran kartı yok. R5 5600G APU işlemci.

Monitörün altında yeşil ve siyah renk giriş yeri var ve o kablolarım yok. Bununla alakalı olabilir mi?

Ekran görüntü var ama tarayıcı bile açamıyorum.

Ayrıca mavi kablo eski bilgisayardan kalma. Google'a yazınca hemen çıkıyor nasıl kablo olduğu. Onunla alakası var mı bilmiyorum? Bu mavi kabloyu eski monitörden çıkarıp, yeni monitöre taktım.

Düzenleme: Arkadaşlar monitörden o mavi kabloyu sökünce her şey düzeldi. Bu mavi kablo zaten monitör kutusundan çıkmamıştı, sanırım eski monitöründü. Bunu çıkarınca her şey düzeldi ve akıyor şu an monitör çok güzel.

Son düzenleme:
Çözüm
Yeşil ve siyah jaklar ses çıkışı ve girişi için. Onlarla alakalı bir durum değil.
Hocam mavi kablo var ya, onu çıkarınca her şey bir anda düzeldi. Eski monitörden veya eski bilgisayardan kalma kablo bu. Yeni monitörden böyle bir şey çıkmadı ama ben yine de taktım öyle bir yer olunca. Kabloyu çıkarır çıkarmaz monitör inanılmaz oldu, şu an sorun gözükmüyor.

Mavi kablodan kastınız nedir?

Hocam mavi kablo var ya, onu çıkarınca her şey bir anda düzeldi. Eski monitörden veya Eski bilgisayardan kalma kablo bu. Yeni monitörden böyle bir şey çıkmadı ama ben yine de taktım öyle bir yer olunca. Kabloyu çıkarır çıkarmaz monitör inanılmaz oldu, şu an sorun gözükmüyor.
Peki hocam geçmiş olsun. İyi kullanmalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı