AOC 24G2SPU vs Gigabyte G24F-2

Özelliklerine göre fiyatı Gigabyte'ın çok daha iyi. Al geç pek bakılacak bir durum yok.
24G2SPU'da 126% sRGB, 89% Adobe RGB kapsamı var. kutusundan DP kablosu bile çıkmayan Gigabyte'ın ne gibi üstünlüğü var hocam?

200TL fark var ve AOC da pivot desteği var hocam özellikten kastınız 180Hz olması ve USB girişleri herhalde.
Pivot desteği ve USB girişleri ikisindede var hocam. AOC'de ekstra olarak hoparlör var.

Diğer konu kirlenmesin diye yeni konu açıyorum.
@temmuzz Hocam kağıt üstündeki değerlere bakılarak monitörün iyiliğine karar verilmez yoksa 240 Hz GameBooster G24F2'den daha iyi oluyor o mantığa göre.
@88602 @Saint Lucia hocalarımın görüşünü almak isterim.
Ben AOC diyorum. Eskiden Gigabyte önerirdim insanlara ancak bir ara merak edip detaylı araştırma yapmıştım AOC çok daha iyi. Eskiden kullandığım eski bir AOC monitör yüzünden AOC markasına karşı bu modellerine biraz fazla ön yargılıydım. Ancak şuan alınabilir en iyilerinden.

Son düzenleme:
24G2SPU'da 126% sRGB 89% Adobe RGB kapsamı var. kutusundan DP kablosu bile çıkmayan Gigabyte'ın ne gibi üstünlüğü var hocam?

Pivot desteği ve USB girişleri ikisinde de var hocam. AOC'de ekstra olarak hoparlör var.
AOC'un çoğu modelinde renk doygunluğu ve kağıt üzerindeki değerleri iyi. İtopya'da ikisi de yakın fiyattaymış, öyle ahım şahım bir görüntü fark etmeyecektir. Uygun fiyatlı olanın tercihi daha mantıklı.

AOC'un çoğu modelinde renk doygunluğu ve kağıt üzerindeki değerleri iyi. İtopya'da ikisi de yakın fiyattaymış, öyle ahım şahım bir görüntü fark etmeyecektir. Uygun fiyatlı olanın tercihi daha mantıklı.
Yeni bir DP kablosu ve HDMI kablosu aldığında o fark kapanacak zaten. Ayrıca 200 TL bu kadar farka değer. 200 TL daha fazla veremiyorsa gigabyte alabilir diyeceğim de yine olmayacak çünkü DP kablosu çıkmıyor ve aldığıyla fark kapanacak.

200 lira fark var hocam. Bir DP kablosu olmuş 200TL :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı