- Makaleler
- 2
Durum ortada.Bence de AOC daha iyi. Kendim kullanmaktayım. Sorunuz varsa yardımcı olayım.
Hem DP hem HDMI hem usb kablosu çıkıyor.200 lira fark var hocam. Bir DP kablosu olmuş 200TL![]()
Durum ortada.Bence de AOC daha iyi. Kendim kullanmaktayım. Sorunuz varsa yardımcı olayım.
Hem DP hem HDMI hem usb kablosu çıkıyor.200 lira fark var hocam. Bir DP kablosu olmuş 200TL![]()
Hem DP hem HDMI hem usb kablosu çıkıyor.
Kâğıt üstündeki verilere de bakılır kullanıcı deneyimine de, özelliklerini kıyaslamak zor değil. Ölçütler belli.Diğer konu kirlenmesin diye yeni konu açıyorum.
@temmuzz Hocam kağıt üstündeki değerlere bakılarak monitörün iyiliğine karar verilmez yoksa 240 Hz GameBooster G24F2'den daha iyi oluyor o mantığa göre.
@88602 @Saint Lucia hocalarımın görüşünü almak isterim.
Kâğıt üstündeki verilere de bakılır kullanıcı deneyimine de, özelliklerini kıyaslamak zor değil. Ölçütler belli.
Gigabyte'da çıkıyor zaten hepsi. Üstelik HDMI 2.0 bile desteklemiyor. Yani AOC'de HDMI ile 165 HZ alamazsınız 144HZ sınırında kalıyor monitör.AOC için demedim zaten Gigabyte için dedim.
Gigabyte'da çıkıyor zaten hepsi. Üstelik HDMI 2.0 bile desteklemiyor. Yani AOC'de HDMI ile 165 Hz alamazsınız 144Hz sınırında kalıyor monitör.
Yukarıda fotosunu attım.Hocam emin misiniz Gigabyte alanlar DP kablosu çıkmadığını söylüyor.
Yakın zamanda arkadaşım aldı, HDMI dışında hiçbir kablo çıkmadı. Ürün kapalı kutuydu*Üstelik biri Grey to Grey 2 MS gecikme AOC 4 MS gecikmeye sahip. Super Speed IPS pazarlama taktiği olduğunu iddia etmeye gerek yok. Fark yaratıyor. Anlamsız yani, Gigabyte daha önde duruyor. AOC çöp demek değil. Ama ondan iyi de değil.
Yukarıda fotosunu attım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.