AOC 24G2SPU vs Gigabyte G24F-2

AOC yi bilmem ama ben LENOVO G24 20 ASUS VG serisi ve acer xv242y arasında kaldım giga g24 f2 yi aldım DP 1.2 kablo ile HDR açıyorum

Hocam birazdan değişik bir konu açacağım Aoc 24g2spu vs g24f-2 konusu. Sizce hangisi daha iyi? Belki çoktan açılmıştır bile. Günde 5 kez g24f-2 alınır mı konusu açılıyor
Hocam bu gün indirim var. Bence daha fazla konu açmayalım açılmış konulara bakalım. Yoksa forumda kan çıkacak

AOC çok daha iyi işin ehilleri de bunu söylüyor.

Hocam G24F2'nin GtG değeri daha iyi sanırsam AOC'u daha iyi yapan nedir peki?
Öncelikle, AOC'un kendi özel arka aydınlatma teknolojisi farkını ortaya koyuyor: Daha iyi renk gamutları. Sonrasında daha geniş görüş açıları ve daha düşük tepkime süresi (Gigabyte G24F-2; 4.10 ms, AOC 24G2SPU 3.37 ms)

Ayrıca G24F-2'nin panelinin sağladığı kontrast daha yüksek olmasına rağmen black uniformity konusunda 24G2SPU daha iyi.

AOC 24G2SPU panelini merak edenler için:

G24F-2 modelinin panel detaylarını paylaşamıyorum çünkü hiçbir panel sitesinde bulunmuyor ancak Innolux üretimi bir panel kullanıyor.

Günün sonunda yan yana koyup bakabileceğimiz bir yer olmadığı sürece kağıt üzerindeki veriler tam aydınlatıcı olmuyor.

Çok teşekkür ederim hocam cevap yazan herkese de teşekkür ederim.

Gigabyte ın İlk versiyonu ile olan kıyaslaması

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok zorlama bir bahane, 2W gücünde bir hoparlörün vızıltısına uzun süre çoğu kimse katlanamaz. Kullanan kullanır tabi.

SS IPS farkı birinde 2 MS gecikme birinde 4 MS gecikme. 165 HZ oyuncu monitörü alıp 2 Watt hoparlöründe mum ışığında ders çalışma ajitasyonu yaşayasım geldi. Aoc de güzel bir marka ikisi de alınır.

Son düzenleme:
Yalnız böyle yazdım ama ben de Gigabyte aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…