AOC 24G2SPU vs Gigabyte G24F-2

AA evet doğru o sınır olmayan Dell'di sanırım. Diğer konularda iade için ölü piksel sınırı olmadığını belirtmişlerdi.
Evet geçen de öyle bir konu açılmıştı. Ölü pixel sınırı olamaz garanti talebinde bulunmak tüketici hakkıdır diye.

Display Port ile kullanırsanız AOC'de bir kısıtlamaya takılmazsınız. Ne kadar kullanırsınız bilmem ama hoparlörü de var AOC'nin. Tercih yine sizin. Birini ben kullanıyorum birini arkadaşım kullanıyor. İkimizde memnunuz.
2 Watt hoparlörün bir anlamı yok. Kırk yılda bir acil bir durumda hayat kurtarır. Olup olmaması çok önemli değil daha önemli olan 2 MS gecikme süresi farkı olması. İki markaya da ne uzak ne yakınım ama ben olsam seçmezdim grey to grey gecikme önemli.

2 Watt hoparlörün bir anlamı yok. Kırk yılda bir acil bir durumda hayat kurtarır. Olup olmaması çok önemli değil daha önemli olan 2 MS gecikme süresi farkı olması. İki markaya da ne uzak ne yakınım ama ben olsam seçmezdim grey to grey gecikme önemli.
Gtg konusunda katılıyorum ama hoparlör konusunda katılmıyorum. Bilgisayarda 7/24 oyun oynamıyoruz yeri geliyor film/video izliyoruz. Bunun için de bir daha kulaklık takmıyorum ürünün hoparlörleri gayet yeterli.

Her zaman kulaklıkta kalmak da istemiyor insan. Lenovo g24-20 kullanıcısıyım hoparlörü olmadığından bir şey izleyeceksem kulaklık takmak zorundayım. Her zaman da kulaklık takmak istemiyorum bunaltıyor. Ya da annemle bir kaç ders videosu izlerken yine hoparlörüm olmadığından sıra sıra izliyoruz. Böyle gerekli bir şey işte. Telefondan izle o zaman dersin küçücük ekran ne anladım ben o işten.

Hocam G24F2'nin GtG değeri daha iyi sanırsam AOC'u daha iyi yapan nedir peki?
Yukarıda anlatmışlar zaten? Konu sahibisiniz insanların dediklerini eleştirecekseniz neden konu açtınız? Tavsiye almak isteyen sizsiniz yani bu tür şeyleri herkesten iyi biliyorsanız konu açma niyetinizi anlayamadım.

Yukarıda anlatmışlar zaten? Konu sahibisiniz insanların dediklerini eleştirecekseniz neden konu açtınız? Tavsiye almak isteyen sizsiniz yani bu tür şeyleri herkesten iyi biliyorsanız konu açma niyetinizi anlayamadım.

Dediğinizden hiçbir şey anlamadım boş yere duyar kasıyor sunuz.
Hiçbir şeyi bildiğimi iddia etmedim ben.
Benim bu konuyu açma sebebim birine bu iki monitörü önerdiğimde bana ne fark var diye sorulunca bunları söyleyebilmek.

Son düzenleme:
2-3 saat önce gigabyte olan modelini seçtim. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Hdmi 2.0 olması ve tek renk olması benim açımdan daha ağır bastı. HDR Ready ya da SS IPS olması çok bir şey değiştirmez diye düşünüyorum.

AOC alan da renklerini daha çok beğenir, hoparlörü ve pivot özelliği olmasını ya da sağa sola dönmesini daha ön planda tutabilir.
Günün sonunda salt monitör kalitesine bakınca birbirlerine bariz üstünlükleri yok.

2-3 saat önce gigabyte olan modelini seçtim. Hemen hemen aynı özelliklere sahip. Hdmi 2.0 olması ve tek renk olması benim açımdan daha ağır bastı. HDR Ready ya da SS IPS olması çok bir şey değiştirmez diye düşünüyorum.

AOC alan da renklerini daha çok beğenir, hoparlörü ve pivot özelliği olmasını ya da sağa sola dönmesini daha ön planda tutabilir.
Günün sonunda salt monitör kalitesine bakınca birbirlerine bariz üstünlükleri yok.
İkiside güzel monitörler, ikisindende günün sonunda memnun kalırsınız. Hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı