AOC 24G2U 144Hz monitör 120Hz veriyor

tahirfrkn

Megapat
Daha fazla  
24g2U AOC monitörüm daha yeni elime ulaştı, DisplayPort'u GTX1070 Ti ekran kartıma bağladım ancak 120 Hz veriyor. HDMI girişini denedim, o da aynı şekilde. Sizce sorun nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
24g2U AOC monitörüm daha yeni elime ulaştı, DisplayPort'u GTX1070 Ti ekran kartıma bağladım ancak 120 Hz veriyor. HDMI girişini denedim, o da aynı şekilde. Sizce sorun nedir?
Hocam beden dün aldım aynı monitörü bende de aynısı vardı. Sorun değil öncelikle driverını kur orada 144 hz yi se.tikten sonra nvidiya ayarlarınada geliyor 144 hz seçeneği görüceksin.

Eğer monitörünüzü HDMI ile bağlarsanız 144Hz alamazsınız. DisplayPort ile bağlarsanız 144Hz alabilirsiniz.

Arkadaşlar konun altında yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz zaten display ile bağlı. Sürücü sürümü 441.41 daha bugün güncelledim, ancak Nvidia denetim masasında hala 120 hz Max.

Arkadaşlar konun altında yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz zaten display ile bağlı. Sürücü sürümü 441.41 daha bugün güncelledim, ancak NVIDIA denetim masasında hala 120 Hz Max.
Hocam benim yazdığımı okumadın tam sanırım. AOC mon. Törün kendi driverı var g-menu adında. Bunu indiriyorsun oradan 144 Hz seçtikten sonra NVIDIA ayarlarına da 144 Hz seçeneği geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı