Hocam beden dün aldım aynı monitörü bende de aynısı vardı. Sorun değil öncelikle driverını kur orada 144 hz yi se.tikten sonra nvidiya ayarlarınada geliyor 144 hz seçeneği görüceksin.24g2U AOC monitörüm daha yeni elime ulaştı, DisplayPort'u GTX1070 Ti ekran kartıma bağladım ancak 120 Hz veriyor. HDMI girişini denedim, o da aynı şekilde. Sizce sorun nedir?
Hocam benim yazdığımı okumadın tam sanırım. AOC mon. Törün kendi driverı var g-menu adında. Bunu indiriyorsun oradan 144 Hz seçtikten sonra NVIDIA ayarlarına da 144 Hz seçeneği geliyor.Arkadaşlar konun altında yazdıklarımı dikkatlice okuyunuz zaten display ile bağlı. Sürücü sürümü 441.41 daha bugün güncelledim, ancak NVIDIA denetim masasında hala 120 Hz Max.
Çok teşekür ederim .hocam benim yazdığımı okumadın tam sanırım.AOC mon.törün kendi driverı var G-MENU adında.bunu indiriyosun oradan 144 hz seçtikten sonra nvidia ayarlarınada 144 hz seçeneği geliyor.
bende bunu arıyodum çok sağolHocam benim yazdığımı okumadın tam sanırım. AOC mon. Törün kendi driverı var g-menu adında. Bunu indiriyorsun oradan 144 Hz seçtikten sonra NVIDIA ayarlarına da 144 Hz seçeneği geliyor.
Kim diyor HDMI ile 144Hz alınmaz diye doğru bilgi verin. Ben HDMI ile 144Hz alabiliyorum.HDMI ile bağladıysan 120Hz alırsın. DisplayPort ile bağlaman lazım 144Hz için diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.