@Barskk hocam şu an g2u ve GN650 bu fiyatlardayken o monitörü almayın aynı fiyattalar aralarında 100TL var g2u ve GN650 daha kaliteli o monitörden ölü pixel olayına fazla takılıyorsunuz o aldığınız monitördede olabilir ölü pixel her monitörde olabilir 1 gün sonrada olabilir 5 yıl sonrada olabilir. Eğer mazadan alırsanız orada kontrol etme şansınız olur internetten alacağım diyorsanız GN650 olanda şu ana kadar ölü pixel çıkan sayısı çok az. Normalde bu monitörler 1.800 g2u 1900TL civarlarına satılıyor şu an böyle bir indirim varken kaçırmayın en kaliteli 144Hz monitörlerden bu iki monitör.
İnput Lag çok farklı bir şey hocam. O ekran kartından görüntünün ekrana gelme süresi. Kablo ve monitörün iç aksamlarıyla ilgili. Panel, yenileme hızı veyahut gecikme süresi ile ilgisi yok.
Input Lag nedir video rehberimizde monitörlerdeki giriÅ gecikmesi deÄerini ve testlerimizde nasıl ölçtüÄümüzü sizlerle paylaÅıyoruz... Technopat olarak
@Barskk hocam şu an g2u ve GN650 bu fiyatlardayken o monitörü almayın aynı fiyattalar aralarında 100TL var g2u ve GN650 daha kaliteli o monitörden ölü pixel olayına fazla takılıyorsunuz o aldığınız monitördede olabilir ölü pixel her monitörde olabilir 1 gün sonrada olabilir 5 yıl sonrada olabilir. Eğer mazadan alırsanız orada kontrol etme şansınız olur internetten alacağım diyorsanız GN650 olanda şu ana kadar ölü pixel çıkan sayısı çok az. Normalde bu monitörler 1.800 g2u 1900TL civarlarına satılıyor şu an böyle bir indirim varken kaçırmayın en kaliteli 144Hz monitörlerden bu iki monitör.
Hocam benim için satış sonrası ilgi de önemli GN650 nin yorumlarında satıcının ayıplı mal göndermesine rağmen iade falan kabul etmiyor demişler. HP deki indirimi de kaçırmak istemiyorum açıkçası. Gerçekten kafam karıştı, HP modeli alırsam GN650'den ve G2U dan ne kadar fark olur. Aradaki fark alınmayacak kadar mı?
ASUS 23,8" VG249Q TUF GAMING 1Ms 144Hz Full HD IPS FreeSync Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
www.vatanbilgisayar.com
Bu monitörle diğerlerini kıyaslarsanız ne dersiniz. Gerçekten kafam karıştı şu an. Çok fazla çeşit var
İnput lag çok farklı bir şey hocam. O ekran kartından görüntünün ekrana gelme süresi. Kablo ve monitörün iç aksamlarıyla ilgili. Panel, yenileme hızı veyahut gecikme süresi ile ilgisi yok.
Bahsettiğiniz GN650'ye sıcak bakmamamın bir sebebi de standın büyüklüğü. Monitörden büyük bir stand yapmışlar resmen bana göre. Ya G2U alıcam ya da HP X24IH alıcam bunların ikisi arasında tercih yapsanız hangisini alırsınız?
Bahsettiğiniz GN650'ye sıcak bakmamamın bir sebebi de standın büyüklüğü. Monitörden büyük bir stand yapmışlar resmen bana göre. Ya g2u alacağım ya da HP X24ıh alacağım bunların ikisi arasında tercih yapsanız hangisini alırsınız?