AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

Mağdur olmayan birisi için düşündüğünüz şeyler size doğru tabiki

Ben monitörü bir defa değiştirdim ölü pikselden. Benim demek istediğim genel oldu ama konu bu adamlar ne yapsa mağdur olduğumuz için artık bize yaranamıyorlar

Evet kullanan arkadaşlar son durum nedir? Ben hala almaya çekiniyorum. Sistemi toplayalı 1 yıl oldu ama monitör alamadım.
24G2U alayım mı?
Hocam al, memnun kalmazsan para iadesi yaptırırsın. Neden bu kadar dert ediyorsun ki? Diyorum ama bende 1 aydır kara kara düşünüyorum

Evet kullanan arkadaşlar son durum nedir? Ben hala almaya çekiniyorum. Sistemi toplayalı 1 yıl oldu ama monitör alamadım.
24G2U alayım mı?
Sorun şu ki kullanamıyoruz. 15 gün gelmesi sürdü ölü piksel çıktı gönderdik 10 gündürde bu şekilde bekliyoruz. Dahada göndermeyi düşünmüyorlar..

Bu monitörün 24' lük versiyonunda bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Bütün her yerde stok tükendi ve yenilenmiyor.

Buyrun efenim. Cevapları bu şekildedir.
Stok durumunu güncellediler. Stok var görünüyor.

Son düzenleme:
Daha çok inceleme yerine tanıtım olmuş bu
Milyonlarca inceleme var zaten. Orada yapılan her inceleme ve yabancı sitelerdeki incelemeler hakkını veriyor işte. Özet geçtim. Aynı şeyleri neden tekrar tekrar yazalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…