AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 125.942
evet biraz daha açar mısınız ? İtopya'ya ölü pikselden dolayı değişime yolladım. Stok yok dediler stoğu bekleyeceksiniz dediler stok ne zaman gelir? dedim bu hafta içinde stoklarımız yenilenecek vs dediler. Yine tabiki inandırıcı gelmedi ama ... umut.
Valla bu firmalar parayı kullanmak için söyle kafasına ne gelirse. Birisi diyor kesinlikle stok yok değişim yok iade biri diyor AOC değişim yapar biri diyor servise gider. Sonuç olarak paramızı ellerinde tutup kullanıp sonra kardeşim stok gelmiyor geri verelim derler. Banka gibi çalışıyorlar maşallah hesaplarında paramız duruyor.

aoc ürünün sahibi fabrikadan paketleyip itopya gibi satıcılara gönderiyor. aoc üretmediyse yada üretip göndermediyse itopya stok bekler gönderilene kadar

Benim de değişime yolladığım 24G2U iade oldu :) Muhtemelen stok yok diye para iade edip kurtuldular. Benim yaşadığım mağduriyet umurlarında değil tabi. Tüm indirimleri vs kaçırayım ohh sonra da iade al gitsin. Normalde iade almak için 1000 takla atarlar ama bu durum için hemen iade geçmişler parayı.

Ya adam iade alsa suç almasa suç. Hiç mi çalışmadınız adamın elinde ürün yoksa müşteri memnuniyeti açısından tabi ki ücret ödemesi yapılacak bunun kadar doğal bir durum var mı? Firma ile bağım yok ama yani müşteri memnuniyeti için yapılan davranışlara bile bir memnuniyetsizlik hissetmeniz çok garip bir şey.

Ya adam iade alsa suç almasa suç. Hiç mi çalışmadınız adamın elinde ürün yoksa müşteri memnuniyeti açısından tabi ki ücret ödemesi yapılacak bunun kadar doğal bir durum var mı? Firma ile bağım yok ama yani müşteri memnuniyeti için yapılan davranışlara bile bir memnuniyetsizlik hissetmeniz çok garip bir şey.
Gönderirken "gönderin değiştirelim" demeyecek mesela. Ürün ellerine geçtikten sonra "AOC onay verirse değişecek" demeyecekler mesela. Madem ürün yok 15 gün bekletip bu aksiyonu yapmayacak mesela. Madem dertleri müşteri memnuniyeti "elimizde ürün yok ne yapalım? İsterseniz ücret iadesi yaparız, isterseniz de yeni ürün gelmesini bekleriz ama o da 40 gün sürer" tarzında bilgilendirme yapacak mesela. Bilip bilmeden artiZ artiZ yorum yapmamak lazım mesela.

Gönderirken "gönderin değiştirelim" demeyecek mesela. Ürün ellerine geçtikten sonra "AOC onay verirse değişecek" demeyecekler mesela. Madem ürün yok 15 gün bekletip bu aksiyonu yapmayacak mesela. Madem dertleri müşteri memnuniyeti "elimizde ürün yok ne yapalım? İsterseniz ücret iadesi yaparız, isterseniz de yeni ürün gelmesini bekleriz ama o da 40 gün sürer" tarzında bilgilendirme yapacak mesela. Bilip bilmeden artiZ artiZ yorum yapmamak lazım mesela.

Sana cevap vermedim ben genel sıkıntıyı dile getirdim ama sen üstüne alınmışsın doğru sende giriyorsun bu yorumun içine ama benim yorumuma yapmış olduğun yorum biraz kalitesiz olmuş dostum , ama ona da bir şey diyemiyorum ülkemiz de artık herkes böyle neredeyse üzücü inşallah her şeyin rast gider kal sağlıcakla 😉

Technopat Haberler

Geri
Yukarı