HighHopess
Decapat
Bu kesin bilgi diyebilir miyiz tam olarak ne anlama geliyor anlamadımaoc daha fazla ürünü göndermemiş retailer lara ben öyle duydum
Bu kesin bilgi diyebilir miyiz tam olarak ne anlama geliyor anlamadımaoc daha fazla ürünü göndermemiş retailer lara ben öyle duydum
evet biraz daha açar mısınız ? İtopya'ya ölü pikselden dolayı değişime yolladım. Stok yok dediler stoğu bekleyeceksiniz dediler stok ne zaman gelir? dedim bu hafta içinde stoklarımız yenilenecek vs dediler. Yine tabiki inandırıcı gelmedi ama ... umut.aoc daha fazla ürünü göndermemiş retailer lara ben öyle duydum
Valla bu firmalar parayı kullanmak için söyle kafasına ne gelirse. Birisi diyor kesinlikle stok yok değişim yok iade biri diyor AOC değişim yapar biri diyor servise gider. Sonuç olarak paramızı ellerinde tutup kullanıp sonra kardeşim stok gelmiyor geri verelim derler. Banka gibi çalışıyorlar maşallah hesaplarında paramız duruyor.evet biraz daha açar mısınız ? İtopya'ya ölü pikselden dolayı değişime yolladım. Stok yok dediler stoğu bekleyeceksiniz dediler stok ne zaman gelir? dedim bu hafta içinde stoklarımız yenilenecek vs dediler. Yine tabiki inandırıcı gelmedi ama ... umut.
Seni çok rahatsız etmiyorsa kullanabilirsin. Ama takıntılıysan ben illa kusursuz monitör istiyorum diyorsan geri gönder ve değişim talep et bir an önce.Hocam bende ölü piksel var ama sadece siyah renkte var, ne yapsam bilemedim.
bende merak ettimBu kesin bilgi diyebilir miyiz tam olarak ne anlama geliyor anlamadım
Gönderirken "gönderin değiştirelim" demeyecek mesela. Ürün ellerine geçtikten sonra "AOC onay verirse değişecek" demeyecekler mesela. Madem ürün yok 15 gün bekletip bu aksiyonu yapmayacak mesela. Madem dertleri müşteri memnuniyeti "elimizde ürün yok ne yapalım? İsterseniz ücret iadesi yaparız, isterseniz de yeni ürün gelmesini bekleriz ama o da 40 gün sürer" tarzında bilgilendirme yapacak mesela. Bilip bilmeden artiZ artiZ yorum yapmamak lazım mesela.Ya adam iade alsa suç almasa suç. Hiç mi çalışmadınız adamın elinde ürün yoksa müşteri memnuniyeti açısından tabi ki ücret ödemesi yapılacak bunun kadar doğal bir durum var mı? Firma ile bağım yok ama yani müşteri memnuniyeti için yapılan davranışlara bile bir memnuniyetsizlik hissetmeniz çok garip bir şey.
Gönderirken "gönderin değiştirelim" demeyecek mesela. Ürün ellerine geçtikten sonra "AOC onay verirse değişecek" demeyecekler mesela. Madem ürün yok 15 gün bekletip bu aksiyonu yapmayacak mesela. Madem dertleri müşteri memnuniyeti "elimizde ürün yok ne yapalım? İsterseniz ücret iadesi yaparız, isterseniz de yeni ürün gelmesini bekleriz ama o da 40 gün sürer" tarzında bilgilendirme yapacak mesela. Bilip bilmeden artiZ artiZ yorum yapmamak lazım mesela.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.