AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

32 sayfa sonunda karar veremedim fikirleriniz çok değerli.
ASUS MG248QR (2. el birkaç aylık)
AOC 24g2U.
Arasında fiyat farkı yok desek sizce hangisi.
Dediklerinizden biri IPS biri TN panel buna karar vermelisiniz önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
dediklerinizden biri ips biri tn panel buna karar vermelisiniz önce
Zaten bütün sorunda bu uygun fiyatlı ıps oyuncu monitörü olması asus iyi model bir tn panelli monitörü aratırmı oyun konusunda emin olamıyorum tabiki görüntü kalitesi daha iyi olacakıps in ama ghosting vs emin olamadığım için. Tabi birde göze zarar konusunda hangisi daha zararsız olur

Son düzenleme:
Ghosting yok denecek kadar az, Web de dolaşırken brightness ı kısarsın sıkıntı olmaz oyunda zaten anlamıyorsun. Ne kadar çok forumda dolaşırsan o kadar kararsız kalırsın çünkü süper monitör yok ne yazık ki bütün modellerde markalarda sıkıntı çıkabiliyor. Direk al bak beğenmezsen iade edersin.

32 sayfa sonunda karar veremedim fikirleriniz çok değerli
Asus mg248qr (2. El bir kaç aylık)
Aoc 24g2u
Arasında fiyat farkı yok desek sizce hangisi
AOC tabii ki hocam.

Bu monitör ne zaman 1000 lira civarını bulur acaba 1 aydır bekliyorum..

Ben ne olursa olsun ikinci el bir elektronik ürüne yaklaşmayı tavsiye etmem hocam.

ben ne olursa olsun ikinci bir elektronik ürüne yaklaşmayı tavsiye etmem hocam.
Herkese teşekkür ederim
Dün gidip baktım asus mg248qr 5-6 ay kullanılmış vatan faturalıydı 1000 tlye alacaktım yanlız 1 adet ölü piksel çıktı vazgeçtim.
Geçerken tenosa ve vatan bilgisayarada uğradım tam olarak yan yana göremesemde tn ve ıps modellere göz gezdirdim. iyi tn paneller okadarda ıpsi aratmaz gibi geldi görüntü olarak. Siyah derinliği ıps te ne kadar ayarlanabilir bilmiyorum tabi ama oyunlardaki karanlık alanlar önemli olabilir.

Arkadaşlar bende bu ürünün stoklara girmesini bekliyorum. Bakalım bende sorun çıkacak mı çıkmayacak mı merak içindeyim doğrusu.

Arkadaşlar bugün elime ulaştı bir tane ölü pixel var aşağıda farenin ucunda gözüken nokta, monitör çok güzel duruyor fakat bu pixel olayı olmasaydı iyiydi. Farenin ucundaki dışındakiler ölü pixel değil.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…