AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

Ben bu şekilde kullanıyorum şu an. Monitör ayar ekranından da yapılabiliyor bu ayarlar. Ben de farklı bir yerden bakarak yaptım ayarı. Bir tek gammayı kendime göre değiştirdim. Parlaklığı da kısık kullanan biriyim. Ekran yeterince parlak zaten. O yüzden 0

Overdrive Güçlü ile Yükseltme arasındaki farkları ne durumda? Gözlemleyebildiniz mi? FPS oyunları oynayan biri olarak Boost'u mu kullanmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Overdrive Güçlü ile Yükseltme arasındaki farkları ne durumda? Gözlemleyebildiniz mi? FPS oyunları oynayan biri olarak Boost'u mu kullanmalıyım?

Ben de bu monitoru kullanıyordum. Overdrive seçeneklerinde Boost değeri diğerlerine göre daha hızlı gibiydi Yalnız renkler çok soluk oluyordu. Şimdi Asus vg259qm OC ile 280hz çıkabilen bir IPS panel monitore geçtim. AOC'un bu ips panel monitoru GTG ms değeri 4 ms'dir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör üzerindeki fiziksel tuşları kullanarak açaçaksınız. Oyun ayarları bölümünde.
Yazdığım gibi, oradan da gözükmüyor. Boost seçeneği ne monitörün kendi menüsünde gözüküyor ne de yazılım üzerinde. Her ikisinde de yalnızca "Zayıf", "Ortalama" ve "Güçlü" var. Boost seçeneği G-Menu üzerinde kilitli, monitör üzerinde ise hiç görünmüyor (muhtemelen orada da kilitli).

Evet, G-menu'da kapalı gözüküyor. Sizin monitörünüzde Yükseltme seçeneğinin gözükmemesinin sebebi Freesync'ınızın açık olması. Onu kapalı konuma alın ardından geldiğini göreceksiniz.

@berkingbad Teşekkürler! Aslında incelemelerde yazıyormuş görmemişim: "Note that you cannot use FreeSync and MBR simultaneously." FreeSync kapatınca Overdrive Boost ve MBR seçeneği açılıyor.

Şu bilgiyi de buraya iliştireyim:

Ben de size bir soru sorayım. Overdrive'ı boost yaptığımızda oluşan kararmayı azaltmanın bir yolu var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…