AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

• Konuyu başlatan U.Altun
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 573
  • Görüntüleme 125.942
N11’de 1399 TL’ye satılıyor monitör. Yani en yakınıyla 400 TL gibi bir fark var arasında. Garip geldi bana biraz neden acaba?
Ucuz etin yahnisi yavan olur indirim dışında. Bence kesin kusurlu, indirim yoksa gerçekten. Soru kısmına yazın herkes görecek şekilde, ölü piksel var mı, çıkarsa değişim imkanı var mı?

Arkadaşlar merhaba, laptop için ikinci bir ekran olarak bu monitörden aldım fakat bir sorunum var. Oyunları monitörden açınca çok fazla stutter olmaya başladı. Driver'ları baştan kurdum fakat düzelmedi. Sebebini anlayamadım. Monitörün herhangi bir ayarı mı etkiliyor acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. (Ek bilgi: HDMI çıkışını 960M yönetiyor.)

Arkadaşlar merhaba, laptop için ikinci bir ekran olarak bu monitörden aldım fakat bir sorunum var. Oyunları monitörden açınca çok fazla stutter olmaya başladı. Driver'ları baştan kurdum fakat düzelmedi. Sebebini anlayamadım. Monitörün herhangi bir ayarı mı etkiliyor acaba bilgisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirim. (Ek bilgi: HDMI çıkışını 960M yönetiyor.)
Bilgim yok, ilk defa duydum. Fakat şöyle bir içerik var, baktınız mı? Microstutter Nedir ve Nasıl Düzeltirim ? | Global Klavye

Hocam sorun neydi ve nasıl çözdünüz buraya da yazar mısınız? Ben de almayı düşünüyorum da bilgilenelim :)

Şöyle, özellikle Assassin's Creed Odyssey oynarken aşırı stutter oluyordu. Başka birkaç oyunda daha test ettim ettim onlarda sorun olmadı. Ufak tefek yırtılmalar sadece. O da benim ekran kartımdan(960M) biraz. AC Odyssey için tam ekran optimizasyonunu kapatınca sorun düzeldi. Uygulamanın exe dosyasına sağ tık yapıp Uyumluluk sekmesinde tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırak seçeneğini işaretlemeniz gerekiyor bunun için.
Annotation 2020-06-09 224828.jpg

Son düzenleme:
Arkadaslar evimde PC bulunmadigi icin mknitoru kalibre edemiyorum. Ps4 pro uzerinde kullaniyorum suanda ilerde pc toplamayi dusunuyorum. Benimle oyun icin monitorun gamma mod contrast v.s ayarlarinizi paylasir misiniz ?
Maalesef bu forum böyle. İsme alıntı yapılsa da cevap ya gelmiyor, ya da iş geçtikten sonra geliyor. Dün de ben james donkey 1 tb m2 ssd bozuldu, aynı konuya yazdım, cevap yok.
Bu konuya yorum yaptım ben, monitör hakkında. Bir çok kişi memnun monitörden. Ben de memnunum. Ben pc oyuncuyum, konsol oyunları bile emülatör ile pc de oynadım. =) Sorunuzu gördüm de konsolcu arkadaşlar cevaplar varsa diye yazmadım. Diğerleri de bilmiyorsa benim gibi yazmamış olabilirler.
Bence siz şu şekilde aratın, "playstation için hangi monitör?" Ya da bilginiz varsa konsollar hakkında, öğrenmek istediğinizi bana yazın, cevaplamaya çalışayım. Fakat alınca memnun kalacağınıza eminim. Ekranda yansıma yok, renkler güzel, frekans iyi, tasarım güzel, usb takma yerleri var, fakat ona üstte yazdığım kablodan almanız lazım. Sadece kendi sesi kötü. Hoparlörü yok gibi denilebilir, ses sistemi bağlarsanız, güzel oyun deneyimi yaşatır
Hocam sizden isteyim bilgileri mumkunse madem :)

Arkadaslar evimde PC bulunmadigi icin mknitoru kalibre edemiyorum. Ps4 pro uzerinde kullaniyorum suanda ilerde pc toplamayi dusunuyorum. Benimle oyun icin monitorun gamma mod contrast v.s ayarlarinizi paylasir misiniz ?

Hocam sizden isteyim bilgileri mumkunse madem :)
Özel bir ayar kullanmıyorum ben. Monitörün kendi g-menu programı var, dvd veya internet sitesinde. O menüden hazır ayarlara tıklıyorum. Oyun için hazırda 3 mod var. Mavi ışık ve eco mode kısmında da yine oyun, multimedya, internet vs. var. Ya da tuş menüsünde. Yine hazır ayarlara getirebilirsiniz. Fakat tuşlarla her defasında uğraşmak zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı