AOC 24G2U G-Sync destekler mi?

@The Towande hocam nereden aldınız ve ölü piksel, ghosting ve ışık sızması gibi bir sorun yaşadınız mı?
Ben de İncehesap'tan aldım. Alalı 1 seneyi geçti. Ölü piksel vs. bir sorun çıkmadı. Sadece geçenlerde video izlerken videodaki adam aniden bağırınca hoparlörden ses gelmedi. Monitörü kapatıp açtım düzeldi. Aynı şeyi birkaç defa yaşadım. Geçenlerde dediğim 1-2 ay önce falan. Şu an bir sorun yok. Sesi fulleyince oldu gözlemlediğim kadarıyla. Tabii aynı fiyat bandında hoparlörü olmayan veya kalitesiz olan monitörler göz önüne alındığında bu bir sorun mudur tartışılır. Aynı sorunu tekrar yaşarsam yazarım buraya, unutmazsam :)
 
En merak ettiğim ışık sızması hocam sizinki nasıl çok fazla rahatsız ediyor mu? Hiç olmayan bir ips monitör yok galiba illaki oluyormuş.
 
En merak ettiğim ışık sızması hocam sizinki nasıl çok fazla rahatsız ediyor mu? Hiç olmayan bir ips monitör yok galiba illaki oluyormuş.
Hocam biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın. Normalde hoparlördeki sorunla ilgili yazmak için gelmiştim ama mesajınızı görünce cevap vereyim dedim. Bugüne kadar ışık sızmasıyla ilgili doğru düzgün test yaptığımı hatırlamıyorum. Az önce birkaç fotoğraf çektim. Görüldüğü üzere karanlıkta bariz belli ışık sızması var. Ama aşağı yukarı 1.5 senedir kullanıyorum ve hiç rahatsız olmadım. O kadar takıntılı biri de olmadığım için benim için sorun teşkil etmiyor açıkçası. Hoparlör de aşırı bass içeren müziklerde vs. son seste patlamaya başlıyor. Tık tık derken ses kesiliyor. Monitörü açıp kapatınca düzeliyor. Ama bu monitör ilk çıktığında hoparlörü var mı diye tartışılıyordu o yüzden bunun da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Hoparlörün ses kalitesi gayet güzel. Sürekli müzik dinleyen biri olarak kulaklıktan daha kaliteli ses alıyorum. Sormak istediğiniz başka soru olursa burdayım.

20210516_203719 (1).jpg


20210516_210205.jpg



20210516_210200.jpg
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı