AOC 24G2U, HDMI ile 144 Hz verebilir mi?

Katılım
31 Ocak 2020
Mesajlar
9

Şu bilgisayarı aldım. Monitör olarak AOC 24G2U modelini düşünüyordum fakat 144 Hz alabilmem için DisplayPort girişi olması lazımmış gibi şeyler söyleniyor. HDMI'la 144 Hz alamaz mıyım? Pek anlamadım bu konudan. Herkes farklı bir şey söylüyor.
 
HDMI yeter.
Ben 144 Hz ve 1920x1080 monitörümü 144 Hz sorunsuz kullanıyorum tabii yine varsa DiplayPort kullanın ki zaten var sisteminizde hatta ekran kartında 3 tane DisplayPort girişi monitörde de bir tane var yani DiplayPort kullanın.
 
Teşekkür ederim dikkat etmemişim. Bir sorum daha olacak bu sistem icin bu monitör iyi mi ? Bir sıkıntı yaşamam dimi
Bu paraya bu tip bir monitör zor şuan piyasada. Benzer sistemi geçen hafta ben incehesaptan sipariş ettim, monitörüm yoktu uzunca bir araştırmadan sonra dün de bu model monitörü sinerji’den sipariş verdim. İkiside kargoda şuan. Eğer bu monitörü alacaksanız sinerjiden almanızı tavsiye ederim. Tek ölü piksel çıksa dahi 14 gün içinde direk değişim veya iade yapacaklarını söylediler. Sıkıntı çıkarsa muhattabın belli olur tavsiye ederim. Ona güvenerek siparişi oradan verdim.
 
Teşekkür ederim dikkat etmemişim. Bir sorum daha olacak bu sistem icin bu monitör iyi mi ? Bir sıkıntı yaşamam dimi
Yaklaşık 5 aydır AOC 24G2U monitörünü kullanıyorum. Oldukça memnunum ve tavsiye ettiğim bir monitördür. Fakat bu işler birazda şans işi olduğundan dolayı hiçbir üründe sıkıntı yaşamama garantisi verilemez zaten. Bu monitörde de illa ki sıkıntılar yaşanmıştır araştırarak bulabilirsiniz. Onun haricinde genel olarak forum içerisinde de tavsiye edilen bir monitördür.
 
Çok fazla ölü piksel yorumu var ben çok şanssız biriyim kesin alacağım zaman böyle bir sorunla karşılaşırım :D
Böyle bir durumda karşılaşmanız durumunda satıcının tavrını bilmeniz adınıza iyi olur. Ben dün sipariş verdim dediğim gibi, seçerkende Sinerji bilgisayar tek ölü piksel çıksa dahi 14 gün içinde iade ve değişim sunuyor. İncehesap piksel sayısına bağlı diyor mesela. Aldığım üründe çıksa bile içim rahat en azından değişim yapabileceğim :) İtopyada muhtemelen değişim yapıyordur ama onların iletişim sorunu teknik servis sorunu epey var gibi duruyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı