AOC 24G2U İnceleme

Selamlar arkadaşlar bir süredir kullandığım AOC 24G2U 144Hz 1ms monitörüme dair deneyimlerim şunlar:
  • Konfor olarak çok tatmin edici. Kendi hoparlörü beni üzmedi yani laf olsun diye konmuş bir hoparlör değil. Hoparlörün yoksa seni idare eder düzeyinde. USB girişlerini her ne kadar kullanmasam da varlığından memnunum.
  • Hareket kabiliyeti çok çok yeterli. Aşırı memnunum.
  • Görüntü olarak 144Hz deneyimi güzel bir olay helede 60 Hz'den geçince. Panel olarak IPS olması muazzam. Üstüne basa basa söylüyorum arkadaşlar oyunları profesyonel düzeyde oynamıyorsanız ve bütçeniz yetiyorsa IPS panel tercih etmemezlik yapmayın derim.
  • Gaming monitör olduğu için monitör ayarları tatmin edici, istedeğiniz şekilde görüntü ayarı yapabilirsiniz.
  • Tabiki ben bu monitörün her şeyini sevemedim. Estetik olarak çok iyiken malzeme kalitesi olarak güven vermiyor, hatta hiç güvenim yok her an bir yerine bir şey olacakmış gibi. Yani her bir yerini sağlam yapmışlar diyemem. Kullanırken bir tık dikkat ediyorum.
  • Genel olarak bir puan verecek olsam 10 üzerinden 7.5-8 verirdim.
NOT: İlk inceleme yazım olduğu için biraz amatör olmuş olabilir, bir yanlışım varsa affedin lütfen.

Aynı monitörü kuzenime aldık arada gidip kalıyorum ve birlikte oyun oynuyoruz. Gerçekten çok tatmin edici bir monitör bence de.

999tl ye ıtopya üzerinden almıştım. 11.11 den beri kullanıyorum. Ölü pixel sorunu ile karşılaşan çok arkadaş oldu. Fiyatına göre avrupada F/p lideriydi şuan durum nedir bilemiyorum. Tesviye ederim.

Black Friday'de alıp da ölü piksel sorunu yaşayan çok kişi var dediğin gibi, alırken tereddüt ettim ama kullandıktan sonra iyi ki de almışım dedim.

Black Friday'de anladığım kadarıyla stok bitti ve iade gelen ürünler satılmaya devam etti. Ölü pixel sorunu yaşayanların neredeyse tamamı İtopya üzerinden almıştı. Araştırırken bunları görmüştüm.

Black Friday'de anladığım kadarıyla stok bitti ve iade gelen ürünler satılmaya devam etti. Ölü pixel sorunu yaşayanların neredeyse tamamı İtopya üzerinden almıştı. Araştırırken bunları görmüştüm.
Şuan telafram grubunda güncel ölü pixel sorunu yaşayan arkadaşlarımız var. Qp üzerinden satın alınma. Itopya biraz öne çıktı çok sattığı için. Teknoloji şans işidir. İçimde kalmasın diye aldım ve Allahtan almışım diyorum.

Biz de Teknobiyotik'den aldık kuzenime, aldığımız gibi de stoğu bitti. Bu modelin kronik sorunu gibi bir şey ölü pixel haklısınız. Tabi almayı düşünen arkadaşların gözünü korkutmak istemem monitör çok güzel ve bizim aldığımızda herhangi bir sorun yoktu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı