Şu anda 60 Hz alınca tekrar problem devam ediyor mu? Nereden yükselteceğim Hz'iMerhaba, monitörü ilk kurduğumda aynısı bana da oldu, ama 60 Hz'de oldu bu problem. Böyle yukarıdan aşağıya doğru yatay çizgiler vardı. 144 Hz'e alınca yok oldu, çok dikkatli bakınca ancak gözüküyor o da zor yani.
cidden 144 Hz alınca düzeldi. Ama bu bir problem değil mi yav. Bendeki yukardan aşağıya değilde karıncalanma gibi.Masaüstüne sağ tık > Görüntü Ayarları > Gelişmiş Görüntü Ayarları > Ekran 1 için görüntü bağdaştırıcısı özellikleri > Monitör > Ekran yenileme sıklığından değiştirebilirsiniz.
Evet 60 Hz'e alınca bir anormallik var. Yukarıdan aşağıya akan yatay çizgiler gibi.
Bilmiyorum, 144 Hz'e alınca dediğiniz gibi dikkatli bakınca görünüyor. Acaba sorun ne ki ya.Açıkçası monitör ilk geldiğinde sorunlu mu falan dedim kendime. 60 Hz kullanacak kişi için rahatsız edici bir görüntü vardı. Sizinkiyle aynı değil belli ki, bariz ve rahatsız edici bir karıncalanma varsa geri verin derim.
Teşekkür ederim açıklama için. 144 Hz iken görüntüde bir problem yok ama benim içim rahat etmez muhtemelen iade ederimMonitör konusunda çok takıntılıyım, 60 Hz haliyle asla kullanamazdım. 144 Hz hali bana gayet normal geliyor. En ufak problem olsaydı büyük ihtimal geri vermiştim ama çok severek aldım bu monitörü. Çok dikkatli bakınca oluyor benimkinde hani gerçekten o çizgileri görmek istiyorum deyince görebiliyorum. Öteki türlü zor.
Ama siz karıncalanma gibi bir şey diyorsunuz. Acaba güç kablosunda bir temassızlık mı var? Eski monitörümde öyleydi mesela, güç kablosunu tam ittirmemiştim rahatsız edici bir görüntü vardı ittirince düzeldi. Veya HDMI, DisplayPort kablolarında hasar olabilir, tam oturmamış olabilirler gibi gibi.
Bu monitör zaten 144 Hz'de kullanılmalı, eğer 144 Hz'de bile çok rahatsız edici bir görüntü varsa iade edin derim. İleride dert olmasın. Ama güzel monitör bu problemi olmasa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.