- Makaleler
 - 2

Arkadaşlar monitörün input lag değeri kaç MS acaba?
Direk bu monitörü bilmiyorum ama beraber çıktığı seri olan C27G1 de 10ms. Bu monitörde de benzerdir diye düşünüyorum.
Arkadaşlar monitörün input lag değeri kaç MS acaba?
Direk bu monitörü bilmiyorum ama beraber çıktığı seri olan C27G1 de 10ms. Bu monitörde de benzerdir diye düşünüyorum.
IPS monitöre göre 3.79ms input lag bana çok düşük gibi geldi. Çok pahalı monitörlerde var ama bu fiyat seviyesinde çok iyi bir değer.Pc monitors'un dediğine göre 3.79ms. 30 dakikalık bir review videosu da var orada da bahsediyor. AOC 24G2U (24G2) Review | PC Monitors
Peki monitör oyun için iyimi acaba? Bu değerlerde ghosting olmaz değil mi? Pek anlamıyorum da bu işlerden.Pc monitors'un dediğine göre 3.79ms. 30 dakikalık bir review videosu da var orada da bahsediyor. AOC 24G2U (24G2) Review | PC Monitors
Peki monitör oyun için iyimi acaba? Bu değerlerde ghosting olmaz değil mi? Pek anlamıyorum da bu işlerden.
Peki monitör oyun için iyimi acaba? Bu değerlerde ghosting olmaz değil mi? Pek anlamıyorum da bu işlerden.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.