AOC 24G2U mikrofon girişi kalitesi

TITANoBoA

Kilopat
Katılım
11 Mayıs 2015
Mesajlar
29
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar yakın zamanda başlıkta belirttiğim 24G2U 144 Hz monitör almayı planlıyorum. Merak ettiğim monitörde mikrofon girişi de var. Acaba kalitesi nasıldır? Bilgisayar kasasının jack girişine taktığımız kalite de olur mu? Kullanan bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • asd.png
    asd.png
    254 KB · Görüntüleme: 78
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi monitörüm adına konuşacak olursam (245E1S) oraya kulaklığımı takıp FLAC kalitesinde bir müzik açınca şahsen bariz bir şekilde düşüşü hissediyorum. Tabii bu kulaklık için geçerli. Hopörlör vs. nasıl olur bilmem. O kadar takınıtılı değilseniz kullanılırç
 
O giriş ekran kartının ses işleme birimini kullanarak ses veriyor, muhtemelen şuanda bilgisayarın anakartın ses işleme birimiyle ses veriyor. Hangisinin daha iyi olduğunu kendin denemelisin ancak bu monitörden çok ekran kartının başarısına bağlı yani daha iyi kulaklık girişi olsun diye 24G2U modeli yerine başka modeller aramana gerek yok.
 
Hocam ben AOC 24G2U kullanıyorum fakat o girişi hiç denemedim zaten elimde deneyecek mikrofonum yok. Tahminimce kasadan bir farkı olmayacaktır.
 
@TITANoBoA Dostum monitörü aldın mı? Bu girişlerden hangisi mikrofon girişi? Siyah olandan ben ses alıyorum. Fakat yeşile mikrofon takmama rağmen ses gitmiyor. Bilgi verebilir misin? Elimde 1 dişi to 2 erkek kablo dönüştürücü var. 3.5mm jaklı telefon kulaklığımı hem mikrofon hem hoparlör olarak kullanmak istiyorum. Dönüş yaparsan sevinirim.
 
@curiousoftech Dostum alamadım daha malum dolar kuru yüzünden indirim kovalıyorum. Monitörün hangi rengin ne girişi olduğunu bende bilmiyorum bu monitörü kullanan arkadaşlar varsa yazarlar umarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı