AOC 24G2U monitör aldım, iyi mi yaptım?

Ölü pixel yok monitör de test ettim
Başka kronik bir problemi varmı kontrol etmem gereken ?

Nereden aldınız bende ikisi arasında kaldım. Fakat hala karar vermiş değilim. Uygun bir fiyata almışsınız güle güle kullanın.

Nereden aldınız bende ikisi arasında kaldım. Fakat hala karar vermiş değilim. Uygun bir fiyata almışsınız güle güle kullanın.
sinerji.gen.tr üzerinden satın aldım. Siteyi tavsiye edebilirim, aynı gün kargoya verildi 48 saat içinde elime ulaştı monitör. Paketleme kötü değildi lakin biraz daha iyi olabilirdi.

Ben de aldım aynı monitörü Teknoybiyotik.com'dan. 1 tane ölü pixel var maalesef.

Ben de aldım aynı monitörü Teknoybiyotik.com'dan. 1 tane ölü pixel var maalesef.
Ben tüm renklerde uzun uzun kontrol ettim gözüm bozulacaktı, göremedim. İnşallah gözümden kaçan yoktur.
iletişime geçtinizmi peki teknobiyotik ile ?

Ben tüm renklerde uzun uzun kontrol ettim gözüm bozulacaktı, göremedim. İnşallah gözümden kaçan yoktur.
iletişime geçtinizmi peki teknobiyotik ile ?
Gerçekten çok küçük baya dikkatli bakmanız gerek görmek için benimki en çok mavi renkte ortaya çıkıyor. Teknobiyotik ile iletişime geçmedim, kuzenime aldık monitörü sordum uğraşmak istemedi.

İmlecin ucundaki nokta ölü pixel, diğer siyahlıklar ise toz tanesi falan düşünün toz tanesinden bile küçük. O kadar kafaya takılacak bir şey değil fakat ben almış olsaydım geri yollardım çünkü para verdiysem kusursuz olmalı ben takıntılı bir insanım.

Hocam şu anda tek stokta olan site teknobiyotik görünüyor. Sizce alayım mı yoksa başka bi yerimi bekleyeyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…