AOC 24G2U monitör aldım, iyi mi yaptım?

Nereden aldınız bende ikisi arasında kaldım. Fakat hala karar vermiş değilim. Uygun bir fiyata almışsınız güle güle kullanın.

Nereden aldınız bende ikisi arasında kaldım. Fakat hala karar vermiş değilim. Uygun bir fiyata almışsınız güle güle kullanın.
sinerji.gen.tr üzerinden satın aldım. Siteyi tavsiye edebilirim, aynı gün kargoya verildi 48 saat içinde elime ulaştı monitör. Paketleme kötü değildi lakin biraz daha iyi olabilirdi.

Ben tüm renklerde uzun uzun kontrol ettim gözüm bozulacaktı, göremedim. İnşallah gözümden kaçan yoktur.
iletişime geçtinizmi peki teknobiyotik ile ?
Gerçekten çok küçük baya dikkatli bakmanız gerek görmek için benimki en çok mavi renkte ortaya çıkıyor. Teknobiyotik ile iletişime geçmedim, kuzenime aldık monitörü sordum uğraşmak istemedi.
WhatsApp Image 2020-01-18 at 17.33.37 (1).jpeg

İmlecin ucundaki nokta ölü pixel, diğer siyahlıklar ise toz tanesi falan düşünün toz tanesinden bile küçük. O kadar kafaya takılacak bir şey değil fakat ben almış olsaydım geri yollardım çünkü para verdiysem kusursuz olmalı ben takıntılı bir insanım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı