kadirbga Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #1 AOC 24G2U adlı monitörden aldım. Ekranın üst kısmında bir yerde iğne ucu kadar bir ölü piksel vardı. Arkadaşıma atarken zoomladım ölü kısmı. Ama baktım tüm ışıklar yanıyor bu ne demek oluyor?
AOC 24G2U adlı monitörden aldım. Ekranın üst kısmında bir yerde iğne ucu kadar bir ölü piksel vardı. Arkadaşıma atarken zoomladım ölü kısmı. Ama baktım tüm ışıklar yanıyor bu ne demek oluyor?
James Donkey Hectopat Katılım 15 Mart 2020 Mesajlar 462 Yer Leiden 18 Eylül 2020 #2 Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! bu sitede çekip atar mısın bide? Artı 0 Eksi
KS KS kadirbga Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #3 James Donkey dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! bu sitede çekip atar mısın bide? Genişletmek için tıkla... Üst kısımda. Artı 0 Eksi
James Donkey dedi: Ölü Piksel ve Bulutlanma Testi Yapın! bu sitede çekip atar mısın bide? Genişletmek için tıkla... Üst kısımda.