AOC 24G2U nasıldır?

NitoKemal

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıktaki monitörü almak istiyorum sorularım bunlar.

-Oyunlarda kasma hissi var mı?
-Ne kadar süre kullandınız ve o süreçte sıkıntı yaşadınız mı?
-144 FPS altında veya üstünde oynarken takılma gibi sorunlar yaşadınız mı?
-Kutu içeriğinden HDMI mı yoksa DP kablosu mu çıkıyor?
-Hangi siteden aldınız paketlemesi güzel miydi?
-Üründen memnun musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar başlıktaki monitörü almak istiyorum sorularım bunlar.

-Oyunlarda kasma hissi var mı?
-Ne kadar süre kullandınız ve o süreçte sıkıntı yaşadınız mı?
-144 FPS altında veya üstünde oynarken takılma gibi sorunlar yaşadınız mı?
-Kutu içeriğinden HDMI mı yoksa DP kablosu mu çıkıyor?
-Hangi siteden aldınız paketlemesi güzel miydi?
-Üründen memnun musunuz?

Yaklaşık 8 aydır AOC 24G2U kullanıcısı olarak oldukça memnunum ve tavsiye ederim. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben incehesap üzerinden almıştım ve paketlemesi iyiydi. İçinden HDMI ve DP kablosu çıkıyor. 144 FPS altı veya üstünde oyun oynarken herhangi bir takılma yaşamadım. FPS drop gibi sıkıntılar yaşarsanız ona bağlı olarak yani sistemle alakalı olarak FPS takılması olabilir. Yalnız her teknolojik üründe olduğu gibi bu modelde de sıkıntı yaşayan insanlar vardı. Bu sıkıntıları ve şikayetleri de göz önünde bulundurarak tercihinizi yapabilirsiniz.

27G2U kullanıyorum, yine de fikirlerimi belirteyim.
  1. Hayır.
  2. Tam bir yıl. Panel sorunu yaşadım, garantiye gönderdim. Henüz elime ulaşmadı.
  3. Hayır.
  4. İkisi de.
  5. İncehesap. Paketlemeye dair ek olarak pek bir şey yoktu diye hatırlıyorum.
  6. Panel sorununa rağmen memnunum.
Panel sorununu şöyle göstereyim:
AOC 27G2U nasıl sadece 120 Hz kullanılır? | Technopat Sosyal

Ek olarak hem 24, hem de 27 inçlik modellerin ekranlarında dikey mor çizgi oluşabiliyor. Bende de oluşmuştu.

Dostum ben yaklaşık 5 gündür kullanıyorum. Daha öncesinde birçok monitör deneyimlemiş biri olarak bu monitör elime geçince gerçekten mest oldum. Almadan önce çok fazla araştırdım piyasayı ve bu fiyata daha iyisini bulamayacağına eminim şayet varsa ben de bilmek isterim. Özellikle Hardware Unboxed kanalının incelemesini izlemeni tavsiye ederim. Çok detaylı bir inceleme ve başka monitörler ile de kıyaslıyor, ayrıca kalibrasyon ayarı da veriyor video içerisinde. Kesinlikle tavsiye ederim. Ayrıca IPS panel olmasına rağmen 1400:1 kontrast değerine sahip. Eğer görünüşü resimlerden veya videolardan gördüğün kadarıyla hoşuna gitti ise alınca kesinlikle gördüğünden en az 2 katı kadar etkileneceğine garanti verebilirim. Kutu içeriğini zaten daha önceden yazan arkadaşlar cevap vermişler o yüzden cevap verme gereği duymadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı