AOC 24G2U ölü piksel için servise gönderilir mi?

Ürünü 1600 TL'ye Amazon'dan aldım. 1 adet ölü piksel bulunmakta iade hakkımda var fakat iade edince 300 TL gibi fark ödemek zorundayım tekrar almak için (değişim yapmadıklarını söylediler) 4 Eylül'e kadar iade hakkım var 1 adet ölü piksel için servise göndersem yardımcı olurlar mı sizce?

Kırmızı ekranda siyah, beyaz ekranda açık mavi, pembe ekranda kapalı mavi olarak gözükmekte.

İmlecin olduğu yerdedir ölü piksel.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-08-11 at 06.39.55.jpeg
    WhatsApp Image 2021-08-11 at 06.39.55.jpeg
    104,5 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleyen: Moderatör:
Ürünü 1600 TL'ye Amazon'dan aldım. 1 adet ölü piksel bulunmakta iade hakkımda var fakat iade edince 300 TL gibi fark ödemek zorundayım tekrar almak için (değişim yapmadıklarını söylediler) 4 Eylül'e kadar iade hakkım var 1 adet ölü piksel için servise göndersem yardımcı olurlar mı sizce?

Kırmızı ekranda siyah, beyaz ekranda açık mavi, pembe ekranda kapalı mavi olarak gözükmekte.

Hocam sizi rahatsız eden bir durumsa gönderebilirsiniz 300 TL iyi para 1 adet ölü piksel için gönderilmez bence.

Ekranın ortalarındaysa resimde gözüktüğü gibi ben ederdim.

neden 300 tl gibi bir fark istiyorlar sözleşmenizde öyle bir olay yok. Kutudan ölü pikselli çıktığını söyleyip iade edin kusurlu ürün iade sebebidir ilk 15 gün amazonda 30 gün sanırım.

Yok hayır iade edersem 300 TL gibi bir fark öd.

Neden 300 TL gibi bir fark istiyorlar sözleşmenizde öyle bir olay yok. Kutudan ölü pikselli çıktığını söyleyip iade edin kusurlu ürün iade sebebidir ilk 15 gün Amazon'da 30 gün sanırım.

Hayır iade edersem 300 TL gibi bir fark ödeyeceğim ayno ürünü almak için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı