AOC 24G2U Ölü piksel

canchad

Hectopat
AOC 24g2U 24" monitörüm bugün geldi. Ekranın en sağ kısmında 2 tane ölü piksel var. Çok yaklaşınca görünüyor beyaz ekranda ama normal uzaklıktan bakıldığında görünmüyor bile. Bu konu hakkında biraz araştırma yaptım ölü pikselin çoğalmasıyla ilgi modele göre değişiyormuş. AOC'nin bu modelinde durum nasıl bilgili tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

Hocam bende QP ye pazartesi değişim için yollayacağım not düştüm içine kırmızı piksel burada diye ve test etsinler kargolamadan önce diye size test edip yollayacaklar durumu paylaşır mısınız...

Renkleri iyi ama netlikle pek hoşuma gitmedi sanırım TN panele geri döneceğim.
Hocam netlik genelde çözünürlükle alakalıdır ama netlik derken Full HD 24 inc de neyi kastettiniz acaba? Görüntü mü bulanıktı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende QP ye pazartesi değişim için yollayacağım not düştüm içine kırmızı piksel burada diye ve test etsinler kargolamadan önce diye size test edip yollayacaklar durumu paylaşır mısınız...

Ben ilk satın aldığımda da test edilip yollanılmasını istedim ama test edilmiş monitörde ölü pixel vardı bende geri yolladım. Değişimden geleni yarın test edebilirim, kargo gelince durumu paylaşırım burdan.

Ben de yarın pzt kargolayacağım en geç cuma günü gelir dediler. Bakalım umarım bu sefer halledilmiş olur sizin de.

bende aynı monitörden almak istiyorum ama bu ölü piksel olayı acaba aldıktan atıyorum 6 ay sonra da çıkabilen bişeymi ? Sonuçta alıp uzun yıllar kullanmak var.
Ben de AOC G2590 aldım 10 gün önce hiç bir sorunu yoktu dün bir den bire 1 adet ölü piksel oluştu yarın iade edeceğim şans işi tamamen.

Ben de AOC G2590 aldım 10 gün önce hiç bir sorunu yoktu dün bir den bire 1 adet ölü piksel oluştu yarın iade edeceğim şans işi tamamen.
AOC larda mı sıkıntı var ben anlamadım bize denk geldi sanırım alcağımız iadeden ürünlerde gene aynı olursa ben ASUS a geçmeyi düşündüm artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…