AOC 24G2U sonradan çıkan ölü piksel sorunu

kemald94

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, monitörü alalı 15 gün oldu. 15 gündür hiç bir sıkıntısı yoktu, şuan sağ üst kısımda bir adet ölü piksel olduğunu fark ettim. Yanlış anlaşılmasın ilk aldığımda bütün testleri yaptım hiç bir sıkıntı yoktu. Nasıl oluyor anlamadım 15. gün ölü piksel oluştu. İşin kötü yanı 2 haftalık iade süresi geçti. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleme:
Bende de 2 3 tane var insanın gözü alışınca görmüyo. Servise bile versen yapmazlar. Sanırım 5 6 taneden fazla olması gerekiyo. Yoksa yapmıyorlar.

Anladım ama internetten alışveriş yaparken buna dikkat etmelisiniz.
Satıcı Garanti mi, Marka Garanti mi, Distiribitör Garanti mi?

Bu önemli.

Tam olarak bilmiyorum ama ben direk İncehesap aracılığıyla servise göndermek istiyorum, onlar ilgilenince daha hızlı oluyor işlem.

Garanti kapsamına girer. Yollarsın yenisiyle değiştirirler. Yenisinin ölü pikselsiz gelme garantisi yok. Benim monitörümde de çıktı, yollayacağım yakın zamanda.

Bu monitörde bu sorun kronik sanırım. Aynı şekilde sorun yaşayan başka üyeler de gördüm.
En iyisi garantiye gönderin.

Bu monitörde bu sorun kronik sanırım. Aynı şekilde sorun yaşayan başka üyeler de gördüm.
En iyisi garantiye gönderin.
Aynen, sanırım. Yeni monitör alacak olsam şahsen bu modeli tercih etmem. 6-7 Ay önce lap diye AOC 24V2Q almıştım piksel sorunu gibi sorun yaşayan var mı diye okumadan etmeden, Allahtan bir sorun yaşamıyorum. Tam istediğim gibi cihaz. Sırf ultra slim çerçevesi diye aldım bu arada, piyasada daha incesini bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…