AOC 24G2U sonradan çıkan ölü piksel sorunu

kemald94

Hectopat
Katılım
26 Haziran 2019
Mesajlar
683
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, monitörü alalı 15 gün oldu. 15 gündür hiç bir sıkıntısı yoktu, şuan sağ üst kısımda bir adet ölü piksel olduğunu fark ettim. Yanlış anlaşılmasın ilk aldığımda bütün testleri yaptım hiç bir sıkıntı yoktu. Nasıl oluyor anlamadım 15. gün ölü piksel oluştu. İşin kötü yanı 2 haftalık iade süresi geçti. Ne yapmalıyım sizce?
22BEB30A-8C19-4FC5-A2F1-DE7629AEEA3C.jpeg
 
Son düzenleme:
Bende de 2 3 tane var insanın gözü alışınca görmüyo. Servise bile versen yapmazlar. Sanırım 5 6 taneden fazla olması gerekiyo. Yoksa yapmıyorlar.
 
Bu monitörde bu sorun kronik sanırım. Aynı şekilde sorun yaşayan başka üyeler de gördüm.
En iyisi garantiye gönderin.
Aynen, sanırım. Yeni monitör alacak olsam şahsen bu modeli tercih etmem. 6-7 Ay önce lap diye AOC 24V2Q almıştım piksel sorunu gibi sorun yaşayan var mı diye okumadan etmeden, Allahtan bir sorun yaşamıyorum. Tam istediğim gibi cihaz. Sırf ultra slim çerçevesi diye aldım bu arada, piyasada daha incesini bulamadım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı