AOC 24G2U vs C24G1 vs C27G1

Arkaşlar yarın monitör alacağım ancak bu üç model arasında kaldım. 24G2U IPS panel ancak çok fazla ölü piksel sorunu yaşayan var. C24G1 ve C27G1 modellerinde de ghosting var diyorlar. Ayrıca tüm 27" monitörlerin ortak sorunu C27G1'de pikseller belli oluyor diyorlar. Çok kararsızım. Daha çok FPS tarzı oynarım ve film izlerim. Acaba hangisini almalı?

Ben kasım ayından itibaren AOC 24G2U kullanıyorum iyi ki de almışım onu öneririm. İPS Panel almak varken diğer panelleri deneyimledim iyi ki İPS panel almışım.
24G2U kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım . Aldığım yer alırken ölü piksel testini yapıp verdi . Memnunum .
Peki arkadaşlar ışık sızması durumu nasıl acaba? Tüm IPS panellerde oluyormuş sanırım.

AOC 24G2U kullanıyorum Ekim ayından beri. Son derece memnunum, kesinlikle tavsiye ederim. Ölü piksel testi yaptırıp alabiliyorsunuz sanırım QP gibi yerlerden.
Peki arkadaşlar ışık sızması durumu nasıl acaba? Tüm IPS panellerde oluyormuş sanırım.
Bütün IPS monitörlerde az veya çok ışık sızması olur. Normal kullanımda rahatsız etmiyorsa sorun yoktur.

Sorun şans işi. 24G2U al.
Şöyle bir durum var, 24G2U ve C24G1 modelleriyle ilgili çok fazla ölü piksel ve ışık sızması şikayetleri var ancak C27G1 hakkında neredeyse hiç yok veya ben göremedim. Bu nedenle bir tane Asus vakasından sonra bir tane de AOC vakası kaldıramam sanırım. Kargo işlemleri, incelemeleri vs çok uzun sürüyor. Ama dediğiniz gibi şans işi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı