Saçları sıfıra vurursak gür çıkar mı?

mrVOIDexclux

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX3060 Laptop GPU Ryzen 7 6800H 512GB 16GB Ddr5 Ram
Meslek
Öğrenci
Saçlarım seyrek. Saçlarımı sıfıra vurup dermaroller, biberiye-sarımsak kürü uygulamayı düşünüyorum. Bir yararı olur mu?

Saçlarım seyrek. Saçlarımı sıfıra vurup dermaroller, biberiye-sarımsak kürü uygulamayı düşünüyorum. Bir yararı olur mu?
Benim saçımda dediğiniz gibi seyreklik yok ama her 5 ayda 1 saçımı 0'a vuruyorum ve her zamankinde daha çok hızlı ve gür uzuyor. 5 Ayda 10 CM saçım uzadı berberim şaşırıyor 0'a vurucam diyince. Keratin bakımı ,dermaroller ve bahsettiğiniz kürle dediğiniz gibi gürleşebilir. Bir yandan da genetik meselesi..

Benim saçımda dediğiniz gibi seyreklik yok ama her 5 ayda 1 saçımı 0'a vuruyorum ve her zamankinde daha çok hızlı ve gür uzuyor. 5 Ayda 10 cm saçım uzadı berberim şaşırıyor 0'a vuracağım deyince. Keratin bakımı, dermaroller ve bahsettiğiniz kürle dediğiniz gibi gürleşebilir. Bir yandan da genetik meselesi.

Hocam 5 ayda 10 cm nasıl uzayabiliyor? Benim saçlarım 1 senede bile 10 cm uzamıyordur. Var mı bir yöntemi yolu?

Benim saçımda dediğiniz gibi seyreklik yok ama her 5 ayda 1 saçımı 0'a vuruyorum ve her zamankinde daha çok hızlı ve gür uzuyor. 5 Ayda 10 cm saçım uzadı berberim şaşırıyor 0'a vuracağım deyince. Keratin bakımı, dermaroller ve bahsettiğiniz kürle dediğiniz gibi gürleşebilir. Bir yandan da genetik meselesi.

Dermaroller kullandıysanız kullanma seklinizi belirtir misiniz?

Benim saclarda seyrek babamda kellik olmamasına rağmen berbere sordum hiçbir ıse yaramaz o ancak bebekken kurtarırdı demişti, ne kadar güvenirsiniz bilemem adamın lafına. Bende seyreklıkten muzdaribim daha 17 yasinda.

Hocam 5 ayda 10 cm nasıl uzayabiliyor? Benim saçlarım 1 senede bile 10 cm uzamıyordur. Var mı bir yöntemi yolu?
Tamamen genetik hocam. ben bile şaşırıyorum her hafta berbere giden tiplerden olsam para yetişmez. benim saçlarım deli gibi uzuyor abimde seyreklik var öyle bir gen yani.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı