TORNADO-4400
Centipat
Ben aldım bende 2 piksel de renk değişme me sorunu vardı iade ettim.
AOC 24G2U'den mi bahsediyorsunuz? Nereden ve ne kadara aldınız? Tam olarak ne sorunu yaşadınız detaylandırırsan sevinirim.Ben aldım bende 2 piksel de renk değişme me sorunu vardı iade ettim.
AOC alacağım diyodun, onun yerine Samsung almaya seni iten ne oldu?Yok Samsung almıştım itopya dan iade ettim. AOC alıcam.
Aynı şekilde ben de AOC 24G2U modeliyle ilgileniyordum, dün amazondaki fiyatı görünce Samsungu aldım. Umarım pişman olmayız.Gözüm AOC 24G2U'daydı aslında ama Amazon'dan bu fiyata (1199₺) yakalamışken Samsung aldım. Bir kaç gün deneyimleyip beğenmezsem iade edeceğim.
Gelince inceleme bekliyoruz hocam Samsung için.Gözüm AOC 24G2U'daydı aslında ama Amazon'dan bu fiyata (1199₺) yakalamışken Samsung aldım. Bir kaç gün deneyimleyip beğenmezsem iade edeceğim.
Gelince sizden de inceleme rica ediyorum ben de ikisi arasında kaldım.Aynı şekilde ben de AOC 24G2U modeliyle ilgileniyordum, dün amazondaki fiyatı görünce Samsungu aldım. Umarım pişman olmayız.
Buradan haberdar olalım. Ya da yeni bir konu açıp konuşabiliriz.Aynı şekilde ben de AOC 24G2U modeliyle ilgileniyordum, dün amazondaki fiyatı görünce Samsungu aldım. Umarım pişman olmayız.
Tamamdır sabırsızlıkla bekliyorum ikinizin dönüşlerinizi.Buradan haberdar olalım. Ya da yeni bir konu açıp konuşabiliriz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.